perjantai 16. marraskuuta 2012

The people who want to stay in your live will always find a way

Fridaaaaaaay! Tänään on suunnitelmissa viettää kaverin kanssa saunailtaa ihan rauhassa ja rentoutua koulusta ja kaikesta arjesta. Suunnitelmien mukaan illasta pitäisi tulla ihan mukava ja toivottavasti tuleekin :) 

Aika, se menee todella nopeasti. Koeviikko alkaa keskiviikkona, vaikka tuntuu, että äsken vasta saimme 1.jakson kokeita takaisin! Miten ihmeessä tämä on mahdollista? Lukioaika on mennyt muutenkin ihan hujauksessa ja joulukin tulee jo! Puoli vuotta kohta taas käyty koulua ja pian on jo kolmas vuosi edessä ja eikä aikaakaan kun lukio on ohi!
Ala-asteella aika mateli, päivät olivat hirmu pitkiä ja tuntui, että se yksi vuosi kestää ikuisuuden ja aikaa oli hirmu paljon. Yläaste meni sopivan nopeasti, mutta lukio! Aika menee liian nopeasti täällä, lähdet aamulla kouluun, tulet kotiin ja teet jotain ja eikä äkkiäkään kun on jo ilta. Nyt ei sitä aikaakaan ole enää, se todellakin häviää, kun kasvaa vanhemmaksi. Jollain muulla samaa fiilistä? 

Eilinen tai oikeastaan tämän päiväinen Twilight oli aivan mahtava! Harmittaa kyllä, että se loppui, eikä siitä tule enää uusia elokuvia, se on ohi nyt. Tykkäsin todella lopputeksti-kuva-jutusta (mikä lie), kun siinä näytettiin kuvien kera elokuvan näyttelijät, mielestäni se oli hieno toteutus. Tolta se yks paitani näyttää takaata :)

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

Lukijat