keskiviikko 30. tammikuuta 2013

NEW JEANS♥

Heey! Oon tässä muutaman päivän sisällä löytänyt kaupoista vaikka mitä kivaa, vaikka mitään ei saisi ostella. Aina tää sama ongelma :D
Loma lähestyy huimaa vauhtia ja siihen on enää 18 päivää! Uskomatonta miten aika menee niin nopeasti. En malta odottaa, että pääsee täältä kylmästä ja synkästä Suomesta pois, Suomi ei vaan oo se mun juttu. 

Maanantaina kävin taas lääkärissä tän mun kuivan ihon takia, kun mulla on olkapäät, kaula ja kädet ihan rikki. Lopputulos oli siinä, että sain neljät eri pillerit, rasvoja ja listan kielletyistä ruuista. En saa myöskään juoda ainakaan kolmeen viikkoon mitään muuta kuin maitoa tai vettä ja kaikki karkit ja suklaa on ehdottomasti kielletty. Maaliskuussa pääsen onneksi ruoka-aine allergiatesteihin, jotta saan tietää, olenko vielä allerginen jollekkin ruualle. 

Asiasta kukkaruukkuun taas, koeviikko alkoi maanantaina ja mantsa ja matikka on mennyt ihan ok, mutta tänään oli ruotsin koe, josta rapsahtaa se nelonen. En ollut lukenut kokeeseen ja näin se kostautui.. Uusintoihin sitten vaan.. Huomenna on vapaapäivä ja suuntaan Caribiaan kaverin kanssa ;) 

Ah ihanat housut♥ En oo käyttänyt tän värisi housuja varmaan sitten ala-asteen jälkeen, joten kivaa vaihtelua niihin mustiin housuihin vähän :) (Gina Tricot 34,95€) Ja sitten H&M:stä lähti mukaan harmaa pääkallopaita hintaan 17,95€.




Bikinien yläosa Lindex:istä 14,95€ (täydellinen :>) ja alushousuja 6,95€/kpl

Perfecto! Lukkari muuttu taas ja tolta näyttää mun ensjakso :D Rakastan suorastaan tota XD


5 kommenttia:

  1. Tuo bikinien yläosa on niin hieno!:-)

    VastaaPoista
  2. ihana banneri! ja muuten tosi kivaltai vaikuttaa tää blogis!

    http://justmy-luck.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ui ompa ihana toi bikinien yläosa! Ja muutenki tää blogi on tosi kiva :))

    sinin-blogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Itsekin tykkään paljon noista bikinien yläosasta!

      Poista

Lukijat