maanantai 11. elokuuta 2014

YO EMMA





Vihdoin valmistujaiskuvia Emmasta. Viime päivinä ollaan tehty muutamat toisetkin kuvaussessiot ja nekin onnistui tosi hyvin. Onneks mulla on niin mahtava malli! 
En edes tiennyt, että ihmisten kuvaaminen on näin kivaa. Hurahduin vallan tähän. Kiva kuvata välillä jotain muutakin kuin makrokuvia kukista, vaikka sekin on ihanaa puuhaa. 

Mulla lähtee nyt käyntiin välivuosi, joten veikkaan, että aikaakin on paljon enemmän kuin aikasemmin tälläisten toteuttamiseen. Ollaan suunniteltu jo monia aiheita, mitä kuvattaisiin seuraavaksi, ja eilen työstettiin aika kivan näköinen asu. Varmasti tulee lisää kuvia ihan lähiaikoina, joten palaillaan pian!

12 kommenttia:

  1. Ihmisten kuvaaminen on mahtavaa! Kavereilla välillä menee hermot ku oon aina kamera kädessä niitä kuvaamassa :D Mut pitää sitä kuvata jos kerta tykkää. Ja kyllä ne välillä malliks suostuu. Onnistuneita otoksia nää valmistujaiskuvat, ja nätti malli! Jään oottelee tulevia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Kiitos, kiva kun tykkäsit!Ja Emma on kyllä ihan mahtava malli :)

      Poista
  2. Sul on ihanan raikas blogi! Ja oot tosi nätti :)

    t. TanjaMaria / pinksunsparkle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. jotenki musta tuntuu et aina kun oon kuvaamassa jonkun kaa nii se ei saa yhtään hyvää kuvaa musta, mutta sitten kun otan siitä niin kaikki onnistuu.. mut musta on paljon kivempi olla muutenki kameran takana kuin eessä ;)

    http://chifeesini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mulla on sama fiilis :D Ja mäkin kyllä nautin enemmän olla siellä kameran takana kuin eessä :P

      Poista
  4. Oi miten hyvä oot kuvaamaan! Koko blogi täynnä aivan ihania kuvia! c:

    http://starrynight-emma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Aivan älyttömän ihania kuvia! Asustelen itsekin Turussa ja viettelen välivuotta, bloggaillen huvin vuoksi muiden töiden ohella. Nautin kuitenkin bloggailusta älyttömästi, mutta asukuvia on älyttömän vaikea saada otettua, kun niin monet ennen kuvailleet kaverit ovat ehtineet muuttaa muille maille opiskelemaan. Jos vähäkään kiinnostaa kokeilla joskus ottaa mun kanssa kuvia, olisin itse tosi mielelläni mukana!

    Käy vaikka kelailemassa läpi mun blogia (https://heeledadventures.wordpress.com) ja ilmoittele vaikka kommenteissa, mikäli yhtään kiinnostaa! Ihanaa blogia joka tapauksessa kirjoittelet ja hienoja kuvia otat, ihanaa välivuoden jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon, käyn laittelemassa sulle kommenttia :)

      Poista

Lukijat