keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

LISÄÄ PÖRRÖHÄNTÄISIÄ ELÄIMIÄ






En voinut uskoa silmiäni, kun törmäsin kesyihin oraviin. Ne söivät kädestä ja jäivät siihen viereen syömään ilman minkäänlaista pelkoa. Yhdessä vaiheessa kivellä oli neljä oravaa syömässä yhtä aikaa, olivat ehkä perhelounaalla. Viidennessä kuvassa oleva orava oli valinnut hyvin erikoisen tavan syödä, jaloilla kiinni puusta ja siihen roikkumaan. Tuskin onnistuisi itseltä tuollainen. 

On ne suloisia otuksia ja hyvin uteliaita, kävivät ihan repun vierelläkin haistelemassa, mutta kuitenkin loikkivat siitä nopeasti pähkinäkasalle. Niillä oli myös ilmeisesti piilopaikkoja ruualle, kun pähkinöitäkin kuljettivat piiloon maan alle. 

15 kommenttia:

  1. voi vitsit miten ihania <3 ja hyviä kuvia!

    VastaaPoista
  2. Voi mitä söpöläisiä! Miten pääsetkin noin lähelle ottamaan kuvia... :( Itse joudun tyytymään pihalla muutaman metrin päässä kyykistelyyn

    VastaaPoista
  3. Ainiin unohtui kysyä! Millä kameralla ja objektiiveilla kuvaat? Voisit laittaa vaikka jonkun pienen infon tänne blogin puolelle koska en muista ainakaan törmänneeni postaukseen tai muuhun jossa kertoisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Mulla onkin ollut suunnitelmissa postaus mun kaikista kuvauskamoista, mutta voisin tuon infoboksin tuonne alas laittaa :) Mulla on tosiaan Canon EOS 600D ja nämä kuvat oon ottanut canonin 55-250mm objektiivilla. Toinen objektiivi mikä mulla on niin on se ihan perus 18-55mm :)

      Poista
  4. Näin viime yönä unta et mulla oli lemmikki orava ja sit se teki pennun meidän kissan kanssa. Orvat on kyllä söpöjä :D

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä :D Just eilen mietin, että millastakohan se ois, jos ois orava lemmikkinä :D

      Poista
  5. Kuvasitko nämä käsivaralla vai jalustalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan käsivaralla, käytän aika harvoin jalustaa :)

      Poista
    2. Miten saat noin tarkkoja! Itse en saa kovin helposti, vaikka putki on 70-300

      Poista
    3. Ei mulla oikeen mitään salaisuutta ole, kuvaan vaan :D Nämä otin automaattitarkennuksella. Ootko varma, että sulla ei oo mitään vikaa esim objektiivissa? Mulla oli tälläinen ongelma mun 18-55mm objektiivin kanssa kun kuvasin esimerkiksi polkua missä on reunoilla oksia sun muita. Ne oksat oli täysin epätarkkoja kuvassa ja tarkennus oli suuntautunut johonkin yhteen kohtaan vain :/

      Poista
  6. Voi että kuinka söpöjä oravia ♥ Ja aivan upeita kuvia oot saanut!

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia sun blogissa :) Kommentoinkin jo tuohon viimeisimpään postaukseen niin pistetään kommenttia tähänkin :D Oon ollu sun blogin lukijana jo hetken ja on ollu kiva seurailla millasia kuvia oot räpsiny :--)

    http://lifeonearth-marianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. ihan mahtavia kuvia oravista! Ja muutenkin tosi upeita otoksia sulla täällä blogissa. Jään seurailemaan!


    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista

Lukijat