sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Almost holiday!

Hey! Yritän nyt oppia miten saan nuo kuvat ladattua tänne tuolta toisen kautta. Muuten mistä flickr:istä saa kopioitua sen kuvan nettiosoitteen, jotta saan kuvan näkymään täällä blogissa? En löytänyt sitä mistään, mutta onnistuin photobucketin kautta nämä lataamaan. Olisi kyllä kiva tietää myös, että miten tuo Flickr toimii :)

Viikko on mennyt ihan mukavasti ja olen löytänyt kaupastakin muutaman vaatteen, nyt voisi taas pitää pienen tauon hetken aikaa. Perjantaina vietettiin kaverin syntymäpäiviä meillä ja meni kyllä oikein mukavasti, hauskaa oli! Kiinnitin tietokoneeni televisioni näyttöön ja tietokoneen käytöstä tuli heti hauskempaa ja musiikkikin kuului paljon paremmin! ;)

Huomenna olisi taas maanantai, eikä millään huvittaisi mennä kouluun, tahtoisin vain jäädä kotiin ja tehdä omia juttujani. Huomenna on muutenkin todella pitkä päivä, kahdeksasta neljään.. Onneksi on vain kolme päivää koulua ja sitten koittaa Swedish House Mafian keikka ja joululoma alkaa siitä! En malttaisi millään odottaa kyseistä keikkaa, no sen vuoksi jaksaa vielä kolme päivää koulussa. On jotain mitä odottaa ja plus tietenkin joululoma! :)

Lindex:istä löysin kyseisen tummansinisen t-paidan hintaan 11,20€

Lindex, ruskea farkkuhame oli -50%, joten hintaa jäi 16,50€ 

Pikkusiskon joulujuhlat :)

Tältä näyttää Pattinson 32 tuumasella näytöllä ;)

H2O-sarjat tulevat nyt Yle Areenassa ja olin yllättänyt, että jaksot alkavat ihan alusta, enkä ole ennen näitä nähnytkään :) Viikonlopun aikana olen katsonut noin 20 jaksoa kyseistä ohjelmaa ja vielä tekisi mieli katsoa lisää! :D


2 kommenttia:

  1. En kuitenkaan osaa itse selostaa tätä tarpeeksi selkeästi: http://saara-kissntell.blogspot.fi/2011/11/miten-ladata-kuvat-flickrin-kautta.html

    Tuolta löytyy ihan kuvalliset ohjeet kuvien siirtämisestä Flickristä Bloggeriin.

    VastaaPoista

Lukijat