Minä


Heips! Nimeni on Jessica ja olen 20-vuotias turkulainen. Opiskelen ensimmäistä vuotta Turun ammattikorkeakoulussa ja harrastan valokuvausta, ulkoilua sekä painonnostoa. Ensimmäisen kamerani sain joululahjaksi ala-asteella ja siitä lähtien olen ollut koukussa valokuvaukseen. Ajan myötä kamera vaihtui aina parempaan ja tällä hetkellä kuvaan Canon EOS 600D järjestelmäkameralla.

Eniten tykkään seikkailla luonnossa kameran kanssa, mutta aina välillä blogissa esiintyy ystäväni Emma, joka toimii minulle mallina. Suosittelen myös kurkkaamaan hänen valokuvausbloginsa tästä

Blogia kirjoitan ihan omaksi ilokseni, mutta iloiset kommentit ja lukijat ovat aina saaneet hymyn huulille. Ajatuksena on omien kuvien jakaminen ja toivoisinkin, että et kopioi kuviani ilman lupaa. Tekstiä löytyy joskus enemmän ja joskus vähän vähemmän, ihan oman mieleni mukaan. 

Moni on varmaan miettinyt mistä blogin nimi tulee. Se ei oikein kuvasta tai kerro sitä, että aiheena on valokuvaus, mutta päätin silti nimetä sen juuri täksi, sillä se tuntui omalta. Omistin nuorempana leikekirjan, jonka nimi oli Salainen metsäpolku, ja blogin nimeä miettiessä mieleeni tuli tämä. Salaiseksi voisin blogiani sanoa, koska harva tuttuni tästä tietää, oikeastaan vain kaksi ihmistä. Blogini taas on oma metsäpolkuni. 

Tervetuloa lukemaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat