keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

8/52 APINATEMPPELIHuh täällä taas ja hieman ruskettuneempana. Ei tosin paljoa, mutta pienikin rusketus ulkomaanmatkan jälkeen on kiva. Itse lähinnä pelkäsin aurinkoa koko matkan, koska viime Thaimaan reissulla paloin niin pahasti, että jouduin lääkärissä käymään. Nyt kuitenkin kaikki sujui hyvin, enkä oikeastaan palanut ollenkaan! 

Kolme kertaa Thaimaassa, yhteensä 6 viikkoa ja edelleen haluan takaisin. Jokin siinä maassa vetää puoleensa ja paljon on vielä nähtävää. Tällä reissulla tuli taas nähtyä ja koettua kaikenlaista. En osannut oikein valita, että mistä aloittaisin koko reissun, joten aloitetaan yhdestä suosikista, joka oli tämä apinatemppeli. 

Kyseinen paikka sijaitsi todella lähellä hotelliamme, noin kuuden kilometrin päässä ja sinne tuktukilla hurruteltiin. Korkeiden rappujen päässä oli pieni temppeli ja temppelissä istui munkki. Naisten piti aina temppeliin mentäessä peittää polvet, eikä avoinaista paitaa ollut kohteliasta pitää. Ylhäältä oli todella upeat maisemat ja niitä olisi voinut ihastella vaikka kuinka kauan. 

Moni varoitteli meitä apinoista, mutta meistä apinat eivät olleet yhtään kiinnostuneita. Tuijottelivat hetken ja jatkoivat matkaa, ehkä jos jotain rapisevaa tai muuta syötävää olisi ollut mukana, varmasti olisimme saaneet kavereita ja nopeasti. Kuten kuvistakin huomaa, paikallinen munkki toi apinoille ison muovipussillisen ruokaa ja koko kylän apinat siitä vasta riemastuivat. Koko ajan niitä tulvi vain lisää ja lisää ruokapaikalle, eikä tappeluiltakaan vältytty. Osuimme kyllä oikeaan aikaan paikalle, sillä loput meidän perheestä eivät olleet nähneet ollenkaan näin suurta apinalaumaa, kun vierailivat eri päivänä temppelissä.

6 kommenttia:

 1. Iiih, aivan upeita kuvia! Tykkään erityisesti tuosta, jossa ovat nuo kolme apinaa, keskimmäisen ilme on niin veikeä ja näyttää että se hymyilisi XD Muista kuvista tykkään eniten 2. kuvasta!

  Haha, matkailu kyllä avartaa - itse haluaisin joskus Pariisiin, Amerikkoihin ja Norjaan. Olen siis käynyt kerran Tukholmassa (se reissu oli tosin 5v vanhana), kerran Tallinnassa ja kerran Kreikassa, mutta se Kreikanreissu ei ollut parhaimmasta päästä... mutta kyllähän se toisaalta oli ihan kiva käydä siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jenni, kiitos paljon!♥ Itsekin tykkään kovasti tuosta apinakuvasta, näyttää kyllä aika veikeältä, oot oikeessa :D

   Niin kyllä avartaa, voisipa vain matkustella koko ajan! Mullakin on Amerikka matkustuslistalla vielä joskus, sinne sitten kun lähdetään niin siellä ollaan :D Ollaan jo jotain puhutta poikaystävän kanssa, että roadtrip se reissu tulee olemaan. Amerikoissa on niin paljon nähtävää! Norja on myös niin upea! Itse en ole koskaan käynyt Kreikassa, kovasti haluaisin kyllä! Ja niin, onhan niitä reissuja jotka eivät ole olleet parhaimmasta päästä, mutta niin kuin itsekin sanoit, niin on silti kiva käydä uudessa paikassa :)

   Poista
 2. Ohoh! Johan on apinoita kerrakseen :D Jännä paikka tuollainen apinatemppeli. Hyvä kuvia oot saanu apinoista otettua ;D
  Varmasti oli todella ikimuistoinen matkailukohde ja koko matka ylipäätäänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nojoo niitä oli muutama.. :D Ja oli kyllä jännä ja mielenkiintoinen paikka, sekä koko reissu! Kiitos paljon kommentista Emilia :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, oot onnistunut hyvin! Tykkään jotenkin tosi paljon neljänneksi alimmasta kuvasta.
  Olis kiva käydä joskus Thaimaassa, se kulttuuri kiehtoo mua ja haluisin päästä jonnekkin lämpimään täältä Suomesta :D Itekkin olin pari viikkoa sitten Roomassa, siellä oli aika talvi vielä, mutta tykkäsin paljon!

  Kuviteltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Itseänikin kiehtoo se kulttuuri kovasti ja eihän se lämpökään pahitteeksi ole ;D Ooh Roomassa! Kävin siellä pari vuotta sitten opintoreissulla ja oli kyllä hieno kaupunki! Sinne haluaisin ehdottomasti uudestaan vielä!

   Poista

Lukijat