maanantai 27. toukokuuta 2013

LOVE ME LOVE ME SAY THAT YOU LOVE ME

4 päivää (tätä päivää ei elää lasketa XD) lukion kakkosta jäljellä! Sitten koittaa pelottava kolmonen! Ei siinä muuta, mutta kirjotukset vähän kauhistuttaa, mieleen tulee, että mitäs jos en saakaan niitä suoritettua hyvin ja menee vain pieleen. Muistan, kun lukion ekana vuonna ajattelin näistä esseekokeista, että kyllä niiden kirjoitus sujuu hyvin kirjotuksissa.. Mutta nyt jännittää, että en olekaan valmis niihin ja pelkään, että kirjotuksissa esseet menevät täysin penkin alle.  

Viime viikolla alko työt. Pääsin tosiaan päiväkotia siivoilemaan viis kertaa viikossa ja hyvin on eka viikko mennyt. Ekana päivänä tuli taas nopea info siivouksesta ja sitten jäinkin oman onneni nojaan. Kyllä sen kans huomas, kun ekana päivänä siivouksessa menikin yli puoltoistatuntia. Seuraavana päivänä aikaa meni huomattavasti vähemmän, mahtavien suunnitelmien ansiosta XD

Neljä koetta suoritettu (yhellä hylätyllä :/) ja kaks vielä jäljellä. Ja mikä parasta, kesäloma koittaa! Yhtään ei tunnu siltä, että pian pääsee lomailemaan, ei siitä koulusta kyllä eroon pääse, kun pitää alkaa valmistautumaan syksyn kirjoituksiin, mutta lomaa on silti.

Löysin BikBokista iiiiiiiiiiiihanan paidan, jossa selkä on hieman erikoinen, mutta se selkä siitä tekeekin niin ihanan! :3 Mutta nyt pitää suunnata takaisin kouluun preppaukseen ja myöhemmin töihin, hauskaa viikkoa kaikille! :)

17,95€/BikBok

Uusi salipaita 9,95€/ Budget Sport

FINALLY! Hommasin leuanvetotangon kotiin 

Biisi jää pahasti soimaan päähän, mutta tykkään!


1 kommentti:

  1. Mielettömän ihana toi Bikbokista ostettu paita, kelpuuttaisin omaankin vaatekaappiini mieluusti :-) Kivanolonen blogi muutenkin sulla!

    http://marikaoaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lukijat