sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

MAKROILUA
Siis mä vaan rakastan tota makroa. Ei voi mitään. Joten ette pääse näistä makrokuvista kyllä eroon, muahahah. Se on vaan niin koukuttavaa, kun pääsee ihan lähelle. Kaikki kellä on makro, niin varmaan ymmärtää mua, hehe.  No ei, on tässä muutaman päivän sisään tulossa kaverini valmistujaiskuvia, kun minä sain sen kunnian ottaa ne. Tästähän sitten lähtikin suuret suunnitelmat, olihan se aika kiva kuvata elävää mallia, kuin aina vaan luontoa tuppaan kuvaamaan. Mielessä on jo muutama henkilö, josta saisi mallin. Pitäisi vain aikaa tähän järjestää vielä. Tiistaina lähdemme poikaystävän mökille, joten katsotaan, jos siellä jossain vaiheessa pystyisin kuvat läpi käymään ja muokkaamaan. Lauantaina sitten onkin jo mun synttärit! Ooh, 19 kohta mittarissa. Siitä iästä mä tykkään, jotenkin sopiva, hihi.

11 kommenttia:

 1. Vautsi mitä kuvia! Olisi kyllä mukava saada itsellekin makro-objektiivi :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :) Itellähän siihen ei oo tosiaankaan varaa, niin tilasin netistä kympillä makro-objektiivi adapterin. Ajaa saman asian, mutta paaaaljon halvempi. Ite oon tyytyväinen :)

   Poista
 2. Mä tykkään kans tosi paljo makroilusta :3 jotenkin tulee niin paljon esille, mihin ei yleensä kiinnitä huomiota. Kaikkein huikeinta on mielestäni makroilla vesipisaroita :)

  http://1.bp.blogspot.com/-kJFHTwZvbkY/UgPZEGLSMXI/AAAAAAAAP_Y/6TNqnzv_q6E/s1600/IMG_7500+copy.jpg
  http://2.bp.blogspot.com/-9J6V3knAYIw/UgPZC9ORmGI/AAAAAAAAP_M/lXQBLwIkoN0/s1600/IMG_7351+copy.jpg
  http://3.bp.blogspot.com/-WXXZkO-KzoQ/UgPZEvNSxcI/AAAAAAAAP_g/NSRXFiP_2LA/s1600/IMG_7867+copy.jpg

  ja en kuvaa melkein ikinä ihmisiä, liian hankalaa, puut ja pensaat ei ikinä valita, miten ruma ilme tai asento, tai hiukset on huonosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, plus noi sun kuvat on upeita! Varsinkin tuo ensimmäinen :o

   Poista
 3. Tosi kauniit sävyt kuvissasi! (: Haluisitko paljastaa, mistä oot löytäny vaan kympillä marko-objektiivi adapterin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja tilasin tääältä tämän: http://www.miniinthebox.com/fi/_p400879.html

   Poista
 4. Ihana blogi, jäin lukijaksi! :)

  http://klikmirandariekki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mä kyllä tykkään näistä sun macroiluista, joten lisää vain oikein mielellään ;)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun satuin eksymään blogiisi. Taitaa nimittäin mennä tuo makroadapteri tilaukseen, jos sillä tulee noin mahtavia kuvia :)

  VastaaPoista

Lukijat