keskiviikko 12. marraskuuta 2014

HUONE TÄYNNÄ PERHOSIA

Eräs viikonloppu lähdimme katsomaan sukulaisia Joensuuhun asti. Otin tietenkin selvää, mitä nähtävää siellä olisi, ja vastaan tuli Botania, kasvitieteellinen puutarha. Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomioni oli "perhoshuone". Siellä lenteli vaikka kuinka paljon perhosia, ja välillä ne tarrasivat hiuksiin. Siellä oli myös pieniä poikia äitinsä kanssa vierailulla samaan aikaan. Nuorempi pojista oli ihan innoissaan aluksi perhosista, mutta kun yksi perhonen sattuikin laskeutumaan pojan kädelle, kuului vapisevalla äänellä "äitiiii". Hassu.

Toinen asia mikä kiinnitti huomion, oli puhuvat papukaijat. Ei luoja yksi niistä oli hauska. Häkin viereen mentäessä, muistaakseni Juuso niminen papukaija tuli naaman eteen ja tunki jalkansa ulos. Noh, minä uskaliaana laitoin sormen lähemmäs jalkaa ja sehän nappasi kiinni! Kuitenkin ystävällisesti heilutteli jalkaansa, niinkuin kätellessä. Tuli käteltyä papukaijaa ekaa kertaa elämässäni, kokemus sekin. Joku oli myös opettanut sille vähän ruman sanan, jota en ala toistamaan, mutta v-kirjaimella se alkaa. Kohta häkistä kuuluikin tätä kyseistä sanaa, ja perään kunnon räkätys naurua. Olisitte kuulleet sen naurun, ihan mahtava. 

Suosittelen ehdottomasti käymään tuolla, jos vain lähistöllä liikkuu. Näin talven keskellä saa tuntea sen tropiikin lämmönkin hetkellisesti, ja ehdottomasti papukaijan nauru pitää kuulla! 

12 kommenttia:

 1. Tutkailin kauan tuota toka vikaa kuvaa ennenkuin tajusin minä siinä on.. :D Ilmeisesti siis tämä papukaija? Veikeä kuva!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :)
  Niin haluaisin itsekin kunnon makron...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei mullakaan oo kunnon makroa, kympillä tilasin makro adapterin netistä ja täydellisesti toimii! :)

   Poista
 3. Wow! Ihan mielettömän ihania kuvia :O <3

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! Liityin lukijaksesi, sillä blogisi vaikuttaa aivan älyttömän mielenkiintoiselta! Täältä saa mukavasti inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 5. Sun blogin nimi herätti mun huomion -aivan ihana! Oon ihan sanaton miten upeita kuvia otat! <3 <3 8)

  VastaaPoista
 6. Toi viimeinen kuva on niin ihana!!!!!!! :-)

  VastaaPoista

Lukijat