maanantai 1. joulukuuta 2014

PIENI YLLÄTYS LÄHIAIKOINA


Mulla oli pieni hinku tehdä joulukalenteri, mutta päätin jättää tekemättä, kun ei oikein ideaa ollut siihen ja nopeasti väsätty ei ole kiva. Ehkä ensi vuonna muistan aloittaa ajoissa joulukalenterin suunnittelun.

Vaikka kalenteri-idea meni penkin alle, niin ajattelin jotain spesiaalia jossain vaiheessa tänne kuitenkin laittaa. Ehkä arvontaa, jos joku kenties lähtisi mukaan siihen? Itse tykkään siitä, että bloggaajat järjestävät itse arvontoja ja haluavat antaa jotakin lukijoilleen, eikä kyseessä ole mikään "yhteistyöpostaus". Itse hankitut lahjat ovat paljon arvokkaampia mielestäni, kuin se 50 euron lahjakortti minne lie nettikauppaan. Tällöin bloggaajasta tulee sellainen kuva, että välittää myös niistä, jotka ovat ruudun toisella puolella. Vaikka en sano, että eivätkö niitä suurempiakin arvontoja järjestävät henkilöt välittäisi lukijoistaan.

Koskaan en ole mitään tälläistä tänne järjestänyt, vaikka blogi on ollut pystyssä jo päälle kolme vuotta. Nyt kuitenkin tuli idea ja tahdon sen toteuttaa. Joten jossain vaiheessa tässä joulukuussa, joku onnekas voittaa itselleen yhden paketin lisää joulukuusen alle!

ps. Kuva liittyy joulukortteihin. Pian nekin ovat valmiita!

2 kommenttia:

  1. Aww tosi ihana piirrustus :3 sun blogissa on kiva ulkoasu ja bannerikin on tosi hieno!

    VastaaPoista

Lukijat