perjantai 27. maaliskuuta 2015

AURAJOKI
Stressaan aina, kun en päivitä. Turhaa? Kyllä. Eniten mikä nyt stressaa on se, miten mun kamera voi. Se on alkanut kiukuttelemaan mulle, ja jokin vika siinä on, tiedä sitten mikä se on. Pitäisi varmaan viedä jollekin asiantuntijalle näytettäväksi.. Harmillista, koska kuvausinto on laskenut sen takia, mutta turhaan mä lähden mihinkään mitään kuvaamaan, jos osa kuvista on mitä on. Maisemakuvissa tarkennus ei ole kohdillaan oikein missään, mutta kyllä lähikuvat onnistuu yms. Onko vika objektiivissa vai rungossa? Toivottavasti "vain" objektiivissa.

Ei kenellekään ole sattumoisin tapahtunut mitään vastaavaa? Eli esimerkiksi just niissä maisemakuvissa, missä on puskia ja oksia, niin ne on ihan epäteräviä. Kamera ei ole tarkentanut niihin. Esim tässä postauksessa kolmas kuva, oksat maassa ovat täysin epäteräviä ja viimeisessä kuvassa sama homma. Ei kukaan teistä tietäisi?

Mä en kestä, jos joudun hankkimaan uuden kameran. Ensinnäkin se syö mun palkan, ja muutenkin mun kamera on suht. nuori vielä, että ei siinä pitäisi olla tuollaista vikaa. Kun en sitä pudottanut ole tai kolhinut muutenkaan, niin mistä ne ongelmat oikeen tulee..

ps. Kyllä tuo Aurajoki on joskus aika nätin näköinen!

9 kommenttia:

 1. Kannattaahan sitä kameraa käydä näyttämässä jossain, tuskin siitä mitään haittaakan on. Ihania kuvia muuten, Aurajoki kyllä näyttää ihan hirmu nätiltä :-)

  http://vibefall.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo, ensi viikolla aattelin käydä näyttämässä sitä.

   Poista
 2. Aaiiivan älyttömän ihania kuvia! *__*

  www.vievies.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Heh, hyvin oot saanut Aurajoen värin piilotettua :'D T. turkulainen

  http://remainsoftoday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en itseasiassa oo paljon näitä muokannut :D ehkä se on joskus ja harvoin ihan siedettävän värinen :D

   Poista
 4. Vau upeita kuvia! Oot taitava kuvaamaan :) Sulla on muutenkin tosi kivoja postauksia ja upea ulkoasu :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia ja huomaa, että kuvaat paljon :) tuosta lukko kuvasta tuli kesä ja Tampere mieleen. Toivottavasti saat kameras kuntoon pian.

  VastaaPoista

Lukijat