sunnuntai 6. syyskuuta 2015

TÄÄLLÄ OLLAAN JA LIFTARIN KANSSA

Melkein kuuden viikon tauko blogista. Miksi ei ole blogi oikein napannut? Noh, oon yrittänyt muuttaa ulkoasua pois kokovalkoisesta, mutta tulin siihen tulokseen, että edes se hieman harmaa tausta ei ole mun juttu. Teen tätä blogia itselleni, haluan jakaa kuvani jossain ettei ne jää ulkoisen kovalevyn uumeniin. Moni ei tykkää valkoisesta ulkoasusta, mutta mä en osaa kuvitella omalle blogilleni toista väriä. Siksi pysyn valkoisessa edelleen, koska itse pidän siitä eniten. Eli ulkoasu on yksi syy miksi en ole kirjoitellut.

Toinen syy oli se vihdoin saapuva kesä elokuussa. Se aivan ihana lämpö ja aurinko. Silloin ei koneella istuttu oikeastaan yhtään. Koitin nauttia siitä niin kauan kuin sitä riitti ja tuntuu, että se loppui silti liian ajoissa. Aurinkoisina päivinä herää väkisinkin hymyyn ja koko päivän hymyilyttää. Käytiin vaikka missä paikoissa elokuun aikana ja koettiin kaikkia uusia juttuja. Ajeltiin Yyteriin telttailemaan, jonne mä pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni. Käytiin Korkeasaaressa, ja jos jotkut eläimet jäi mun mieleen, niin ne oli ne pikkupandat. Loppukuu mentiinkin vähän niukemmalla budjetilla, mutta en vaihtaisi näitä kahta kokemusta mihinkään. Ei myöskään unohdeta niitä lukemattomia kuvausreissuja, joita kertyi paljon. Turun yössä oli varsinkin mielenkiintoista seikkailla kameran kanssa. Emman (klik) kanssa käytiin myös kuvailemassa, ja blondiksikin muuttui tuo ruskeahiuksinen tyttö. 

Hieman myös on stressanut uusi koulu ja uudet ihmiset. Pikku hiljaa sitä kuitenkin tottuu. Koulurakennus on jo aikaisemmin hieman tuttu, mutta onnistun silti haahuilemaan pitkin käytäviä etsiessä luokkaa. Tähän mennessä mikään ei ole tuntunut ylitsepääsemättömältä, paitsi että insinöörimatematiikan tunneilla hetken aikaa onkin "mitäh"-ilmeellä. Silti tykkään matematiikasta, vaikka vähän haastavia nämä uudet jutut ovatkin. 

Kuvat eivät oikein liity tekstiin, mutta nauttikaa!

2 kommenttia:

Lukijat