sunnuntai 14. helmikuuta 2016

6/52 KIMALLE










Löysin kaapista aikaisemmin ostamat höyheneni ja siitä lähdin miettimään, että mitä niillä voisi tehdä. Viikon kuvausidea oli vielä hukassa, joten päätin hyödyntää ne siihen. Glitteriä ei laatikoista löytynyt, ne olisivat olleetkin hyvä kimalteen lisäys. Hetken pohdittuani muistin helmeni ja siitä alkoikin tämä projekti. Pipetillä vesipisaroita ja eikun helmiä levittelemään pitkin pöytää ja lattioita. Nopeasti siinä vierähti parisen tuntia sommitellen höyheniä ja pisaroita. Pitkästä aikaa oli makrokin käytössä, en muistanutkaan sitä makron omaa taikaa! 

ps. Kauhistusten kanahäkki ja mitä vielä, mut löytää nykyään myös instagramista! Tätä en ikinä olisi uskonut sanovani missään, mutta näin kävi jostain ihmeen kumman syystä. Nimimerkkini on jesssir, jos joku haluaa kurkata. Olisi myös kiva käydä kurkkaamassa teidän instagrameja, joten saa laittaa nimiä tuohon alas!

10 kommenttia:

  1. Nää on ihan upeita!! ❤️.❤️ Niin kauniita ja hienosti otettuja. :3
    Ja uu, mäpäs meen seuraamaan sua instassa, mut tosiaan löytää siellä nimellä jenniseppala :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Jenni!♥ Ihana kommentti heti näin aamusta :3 Ja kiitos instagramista, aina on kiva löytää uusia seurattavia :3

      Poista
  2. Onpas hienoja! Pitää käydä instagramissa seurailemassa, muakin saa käydä kurkkaamassa @kantolain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tietenkin käyn kurkkaamassa, ihanaa kun linkkasit :3

      Poista
  3. upeita kuvia jälleen kerran! :) menenkin seurailemaan sua instagramissa, jos vaikka saisi jotakin inspiraatiota omaan valokuvaamiseen (--: niin ja minut tosiaan löydät instagramista nimellä @marianneees :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! Menenpäs tsekkailemaan, kiitos linkistä :3

      Poista
  4. Vitsi mitä kuvia, todella upeita!! Varsinkin toi viimeinen!! :o

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kiia! Ihanaa, kun jaksat kommentoida :3

      Poista
  5. Todella upeita kuvia! Onneksi saan oman makroni tässä muutaman viikon sisällä... :D Aloin myös seuraamaaan sua instassa (nimimerkillä leabjornn)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paaaljon! :3 Oih, en malta odottaa sun makrokuvia! Hankitko objektiivin vai linssin? :) Ja hei kiva kun tykkäsit mun instasta, sua seurailen kans :)

      Poista

Lukijat