maanantai 23. joulukuuta 2013

BASILICATAN MAAKUNNAN MATERA
Turun tuomiokirkossa on aivan tajuttoman upea italialainen kylä! Sen on rakentanut italialainen Francesco Artese. Viimeksi se oli Rooman Pietarinkirkon aukiolla ja nyt se on Turun tuomiokirkossa. En ajatellut, että se oikeasti olisi noin hieno ja yksityiskohtainen! Kaikki ne henkilöt jotka sinne oli aseteltu, olivat niin vimpan päälle, tajutonta. Häkellyin ihan täysin kyseisestä kylästä. Eli jos vain Turussa asustat tai olet vierailulla, niin suosittelen ihan oikeasti menemään tuomiokirkkoon katsomaan kuinka upea se on!
Kylässä vaihtuu myös vuorokausi. Tulee aamu, päivä, ilta ja yö. Valot olivat mielestäni todella upeat. Hienoa, kun joku on miettinyt niin tarkkaan. Taustalta löytyi myös tähtitaivas. Uskomatonta. Vieläkin ihastelen tuota kylää näistä kuvista, haha.

Huomenna jouluaatto, joten ihanaa joulua kaikille! 

6 kommenttia:

 1. waau itse vietän juuri joulua Turussa, ja ei olisi ollenkaan hassumpaa mennä tuonne vaikka huomenna tai ylihuomenna! :-)

  VastaaPoista
 2. Vau toi on ihan super hieno, kaikki kaverit on kehuneet tuota, harmittaa vaan hirveesti kun en pääse sitä katsomaan kun niin kaukana asun :( Ihana blogi, hienoja kuvia ja hyvää joulua ♥

  http://justletg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa voi harmi :/ Kiitos paljon, hyvää joulua sullekkin!♥

   Poista
 3. Mahtavan näköinen paikka! :) kiva blogi sulla ja Hyvää Joulua!:)
  roosaran.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lukijat