perjantai 17. tammikuuta 2014

VALTAVAT LUMIHIUTALEET
Tovin pohtimisen jälkeen uskalsin astua jäälle. Pelkäsin kuitenkin, "noni, sinne mä vajoan ihan varmasti". Liikuin äärettömän varovasti, poikaystävältäkin kysyin monta kertaa, että kestääkö se nyt ihan oikeesti ja toinen vaan siinä "joojoo, usko nyt". Pakko se oli uskaltaa, että pääsisin lähemmäksi uskomattoman hienoja lumihiutaleita. Astuin jäälle, mutta hyppäsin kuitenkin takaisin nurmikolle. Traumat jäihin tippumisesta on varmaan tullu siitä pikku kakkosen mainoksesta pienenä, haha. 
Olisin voinut tuonne jäädä niin pitkäksi aikaa ihastelemaan noita, mutta sormet ja varpaat huusi kylmyydestä. Uusi reissu on varmaan tulossa vielä, niin nättiä siellä kyllä oli! Tuo oli se uimaranta mistä mainitsin aikaisemmin, ja kun toivoin pientä pakkasta, en kyllä tarkottanut näitä -15 asteen pakkasia, hyi kamala. Mutta kyllä tuo pakkanen saa ihmeitä aikaan luonnossa! 

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! :) Meilläkin käytiin pari päivää sitten ekaa kertaa järven jäällä, mutta meillä se meni niin päin, että poikaystävä kyseli kokoajan "kestääkö tämä varmasti..." ja minä olin että "JUUJUU" :D Onneksi kesti. Jäillä on mukava liikkua. Ja minä itse kyllä tykkään näistä kovista pakkasista. Saavat jotenkin niin pirteän olon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hahah, hauska kuvitella tuo tapahtuma toisinpäin :D Juu siinä olet kyllä oikeassa, kyllä nuo pakkaset saavat pirteän olon päälle, aamuväsymys ainakin kaikkoaa heti! Jos vain säästyisi naaman jäätymiseltä :D

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia:)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vau, hienoja kuvia! Ja kivanoloinen blogi :- )

  http://ellamaaris.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia täällä blogissa! Jään seurailee!(-:

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi ku osaat kuvata! Noi lumihiutaleet näyttää ihan sairaan siisteiltä!

  VastaaPoista

Lukijat