maanantai 6. tammikuuta 2014

TAHDON VUODEN 2013 TAKAISINAi että 2014 vai? Mihin se 2013 meni? Juurihan iloitsin viime vuoden alkua ja toivoin, että vuodesta tulisi hyvä, onhan numero 13 onnenlukuni. Ja nyt sitten se minun suosikkivuoteni on ohi! 2013 sisälsi elämäni parhaimpia hetkiä ja ihan oikeasti. En turhaan tuota sano, vaan sitä myös tarkoitan. Vuosi 2012 oli huono, suorastaan kamala ja viime vuosi sai minut unohtamaan sen vuoden, koska se kaikki onnistui. (syksyn ylppärit eivät kuulu tähän onnistuneiden asioiden kastiin) En ala tekemään mitään "minun vuoteni 2013"-kollaaseja, koska niitä nyt näkyy vähän liiankin monessa blogissa. Enkä myöskään ala raapustamaan, miksi viime vuosi oli hyvä. Jätetään se salaisuudeksi.

Palataan tähän vuoteen, hmm.. No vuosi nyt ei alkanut niin kauhean hehkeissä merkeissä. Heti tuli epäonnistumisia, varsinkin juuri silloin, kun oli kauhea kiire ja sokerimassa piti saada ehjänä (nimenomaan, ehjänä) kakun päälle, niin ei, ei ja ei. Se valkoinen möykky ilmeisesti tykkäsi kaulimisesta ja repeilystä, mä taas en tykänny sen puuhasta. Olikohan valamani tina oikeassa? Pääkallo sieltä meinaan tupsahti..

8 kommenttia:

 1. Toivotan sulle kuitenkin, että tääkin vuosi tois niitä hyviä juttuja, vaikka alku ei olekaan ollut paras :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeita kuvia! Millä kameralla kuvaat? Kyllä tääkin vuosi varmasti tulee olee hyvä! Liityhän muuten mun lukijaksi jos haluat :) Ihanan pirtee blogi sulla!

   Poista
  2. Kuvaan canonin 600D:llä. Haha, toivotaan :D

   Poista
 2. Ihan ihania ilotulitekuvia! :) Pääkallo tuli tinasta? Mulla tulee aina vaan jotain möykkyjä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, no ei nyt ihan 3D pääkalloa tullut :D vaan semmonen naama, joka näytti ihan kallolta, kun taskulampulla katsoi ja näyttää se muutenkin siltä kallolta :D

   Poista
 3. Upeita kuvia! Jään ehdottomasti seurailemaan :) Jos kiinnostaa, niin käy kurkkimassa;

  http://emsimatu.blogspot.com/

  VastaaPoista

Lukijat