maanantai 17. maaliskuuta 2014

LÖYSIN ITSENI ROOMAN KADUILTA, TAI AINAKIN MELKEIN..


Nyt vihdoin suurin osa stressistä on ohi, nimittäin kirjoitukset, goosh. Tänään oli viimeinen ja sainkin yllättävän aikaisin sen valmiiksi. Vihdoinkin voi rentoutua, tätä tunnetta. Syy miksi vain osa stressistä on ohi, on se, että seuraavaksi pelätään pakollisten aineiden läpipääsyä, jestas. Olisi aika iso pettymys, jos parin pisteen takia lakki jää saamatta tältä keväältä. Tutut on kyllä vakuuttanut aika hyvin, että kyllä sä ny läpi pääset, mutta silti se pelko tuolta löytyy.

Tässä kirjotusten lomassa poikaystävä myös muutti omaan asuntoon, joten aikaa on mennyt siinäkin. On kyllä saanut siivota ihan viimeisen päälle. Pari viikkoa täällä jo oltu ja silti noita laatikoita ja kasseja on tossa vielä iso kasa.. Olenhan mäki tänne jo jotain tavaroita rahdannu, hihih. (esimerkiksi mun viistoista muumimukia ja muumilautasta) Tää alkaa kyllä pikku hiljaa jo näyttämään asunnolta, hyvästi varasto! Kunhan sais ton toisen vielä "innostumaan" siivoomisesta, niin ois aika muy bien. On kyllä semmoinen tunne, että se siivousinto ei taida löytyä vielä pitkään aikaan tolta, ehkä vasta sitten kun mä lakkaan täällä siivoomasta ja kämppä rupee muistuttaan kaatopaikkaa. Toosi kiva. Laiska mikä laiska, silti ihana.

Ja sitten nämä ihanat ilmat, näistä ei voi kuin nauttia! Niin uskomaton auringonpaiste on ollut nyt tosi monena päivänä. Nyt kuitenkin tuli jotkut hemskatin pakkaset tähän tiellä vielä. Oli jo niin kevät. Kadulla kun käveli tuli yhtäkkiä tunne, että olisi kävellyt Roomassa. Kuitenkin siinä kouluun oltiin menossa. No ei ainakaan haittaa tuollaiset fiilikset, nyt ei ole enää niin kovaa hinkua ulkomaille, kun aurinko paistaa ja on lämmintä!

3 kommenttia:

  1. Sä oot jotenkin tosi aurinkoinen ihminen ja sun iloisuus huokuu susta. Tätä blogia on tosi kiva lukea, ja postaukset on hyviä. Kuvat on kanssa tosi hyviä! En oo lukija, mutta seuraan blogias aktiivisesti. Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua kuinka ihana kommentti, niin piristävä :3 kiitos hirmuisen paljon :)

      Poista

Lukijat