perjantai 21. helmikuuta 2014

VIELÄ MUUTAMA KASVIKUVANiin hirmuinen lomakuume. Oisko ketään vapaaehtoinen ottamaan mut piiloon omaan matkalaukkuunsa, kun suuntaa ulkomaille?

Tutkiskelin au pair-perheitä tässä yksi ilta ja tekisi kyllä mieli laittaa esittelyä itsestä menemään. Kuitenkin jarruttelee pari asiaa tässä hommassa, nimittäin poikaystävä, jota en haluaisi tänne jättää (ehkä mä piilotankin sen mun matkalaukkuun) ja toiseksi olisi muutto pois kotoa. Tän vuoden puolella, ehkä kesällä ois suunnitteilla muutto poikaystävän kanssa yhteen. Ja tätä kun tässä on suunnitellut aika paljon, niin en haluaisi luopua siitä, vaikkakin au pairina toimiminen houkuttelee. Pitää varmaan miettiä tässä vielä. Jos lähtisin au pairiksi muutto venyisi reilusti vuodella, mikä surettaa, mutta au pairina toimiminen toisi mulle kokemusta ja ehkä hieman apua jatkokoulutuksessa. Niin isoja päätöksiä. Oli se helppoa olla 5-vuotias, kun ei ollut mitään muuta vastuuta kuin pehmoleluilla leikkiminen.

9 kommenttia:

 1. Onpas tyylikäs blogi! Ulkoasu on ihanan rauhallinen ja oot hyvä valokuvaaja! :-)

  <a href="http://helmi-i.blogspot.com>helmi-i.blogspot.fi</a>

  VastaaPoista
 2. vau upeita!! noita vois jäädä tuijottelemaan vaikka kuinka pitkäks aikaa!

  yelloowsky.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Itelläni on ollu ihan samat fiilikset lähiaikoina! Niiiiin kova hinku ulkomaille, kesän kielikurssi, au pairiksi... Mitä tahansa kun vaan pääsis johonkin ja nopeesti :-D

  http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi tyylikäs ja kauniin yksinkertainen ulkoasu! Oot myös hyvä kuvaamaan, etenkin aikaisempien postausten kynttiläkuvat oli tosi tunnelmallisia. :)

  http://lokakuutamo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia blogisi pullollaan! No on kyllä suuria päätöksiä, mutta tuskin niitä katuu. Mäkin haluaisin matkustaa vieläkin enemmän, mutta en kestäisi olla erossa poikaystävästä muutamia viikkoja enempää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja niimpä, ei siitä välttämättä nauti niin paljoa sitten, kun ikävä on kova :/

   Poista

Lukijat