tiistai 22. huhtikuuta 2014

LIIAN VANHA PELEIHIN?
Pääsiäinen tuli vietettyä maalla, perheen ja poikaystävän kanssa. Oli aivan mahtavat kolme päivää, jos miinustetaan siitä revähtänyt pohje ja järjetön flunssa. Se miten onnistuin pohkeen reväyttämään on aika mystinen juttu, ehkä se kymmenen tikkua laudalla-peli ei oo enää ihan mulle tehty. Pienenä sitä juostiin aina mummulassa ollessa etsien piiloutuneita henkilöitä, eikä mitään revähtänyt. Nyt monen vuoden jälkeen uudestaan pelatessa ei enää jalat kestäneet. Oli se kuitenkin hauskaa näin pitkän ajan jälkeen! Vielä mahtavampaa oli, kun poikaystävä oli täysillä mukana hommassa. Illalla vielä itsekin ehdotteli muille, että jos pelattaisiin vielä ennen kuin tulee pimeää, ihana.

Nyt kuitenkin palataan taas arkeen, abin arki ainakin on mukavaa. Mahtava tietää, että kurssit on kasassa ja ylppärit läpi päästy, ellei se ytl niitä pisteitä mene tajuttomasti laskemaan.. Kuitenkin, taidan saada sen lakin keväällä! Eikun kutsuja suunnittelemaan..

4 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen kuva on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hieno!!
  Sulla on muutenkin ihania kuvia täällä blogissa, joten jään seurailemaan!

  caught-on-my-camera.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oi ihania kuvia sulla kyllä kieltämättä!!:) Kaikki nää on samalla taiteellisia ja samalla ihanan keväisiä:) Tykkään tykkään tykkään!:)

  Haha totesinkin just äsken että joku muukin näköjään käy läpi näitä kaikkia näitä mulle linkattuja kevätkuvia:p Sama kommentoija:p

  VastaaPoista

Lukijat