torstai 5. kesäkuuta 2014

SUURIA MUUTOKSIA


Pitkään aikaan ei oo tehnyt mieli oikein blogata, aikaa on periaatteessa ollut vaikka muille jakaa, mutta silti ei ole vain tullut klikattua "Luo uusi teksti"-painiketta. Muiden blogienkin lukeminen on jäänyt hirmu vähälle, joitain suosikkeja on tullut selailtua ainoastaan läpi, mutta ei niitäkään oikein kunnolla. Tässä päälle kuukauden aikana on tapahtunut suuria muutoksia. Kohokohtina valmistuminen ja yhteenmuutto poikaystävän kanssa.

Kuten mainitsin, valmistuin lukiosta. Oli hetkiä kun en millään uskonut, että pääsen kirjoituksista läpi, mutta onneksi oli perhe ja ystävät sanomassa, että ei ne nyt niin huonosti voineet mennä, ettet pois pääsisi. Ja onneksi tämä piti paikkansa. Pääsin pois ja kolmen vuoden "kirjahelvetti" on nyt ohi ja edessä on välivuosi. Sinä aikana pitäisi myös päättää, mihin pitäisi sitten lähteä opiskelemaan. Tällä hetkellä ei ole mitään hajua. Katsotaan sitä sitten vuoden päästä..

Muutto pois kotoa.. kääks, aika iso juttu. Tulee välillä hetkiä, kun mietin, että en haluakaan muuttaa vielä pois, kuitenkin onhan se aika jännää. Vihdoin saa sisustaa koko asunnon miten haluaa tai ainakin melkein (poikaystävä ei oikein välitä sisustustyylistä, jota mä rakastan), mutta kyllä aina johonkin yhteisymmärrykseen päädytään. Yksi asia on myös ihana, se hiljaisuus. Ei ole siskoja koputtelemassa oveen tai äitiä pyytämässä tyhjentämään tiskikonetta. Ihanaa, eikö? Toisaalta velvollisuuksia tulee iso kasa, mutta ei ne huonoja niinkään ole. Eikä uusi koti kaukana vanhasta ole, muutaman minuutin ajomatkan päässä. Tällä hetkellä elämä hymyilee.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia tässä blogissa! : ) Se omilleen muutto on jännittävää, mutta ainakin itsellä itsenäisesti asuminen oli paljon vapauttavampaa kun vanhemmilla asuminen. Onneksi kaikkeen tottuu. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja on se, kyllä tää aika paljon eroaa vanhemmilla asumisesta :D

      Poista

Lukijat