tiistai 28. elokuuta 2012

Heipparalllaaaa!

Onko siitä jo YLI VIIKKO, kun kirjottelin viimeksi? Aika menee niin hirmu nopeasti ja nää päivät on ollut yhtä menoa vaan koko ajan. Koulu ja työt vie hirmuisasti aikaa, enkä ole kerennyt tekemään paljoakaan.  Koulussa kaikki aineet, esseet ja tuhannet sanakokeet pukkaavat tuloa, sekä läksyt! Päivästä menee aikaa niin paljon kouluun ja sitten kun saa kouluhommat tehtyä niin kellokin lähenee jo iltaa ja sitten eikun nukkumaan jo melkein, jos seuraavana päivänä töitä. Ilmatkin ovat viilenneet aika paljon.. Hrr.. Ja vettä tulee, se sitten ei lopu koskaan. Maanantaina täällä Turun seudulla tuli aivan järkyttävän paljon vettä ja ojat olivat nousseet monta metriä. Ja aamuyöstä kun töihin menin niin ei autosta nähnyt kunnolla edes tietä, kun vettä tuli niin paljon.
No mutta viikolla ei oo tapahtunut paljon mitään ihmeellistä, toi perus koulu+työ rumba vaan pyörinyt. Viime perjantaina kävin ostoksilla ja jotain sieltä lähti mukaankin. Kävin myös hakemassa R-kioskilta Nosturin Bileisiin liput! Helsinkiin olisi tarkoitus lähteä kaverin kanssa perjantaina 14.9. Onko joku muukin tulossa tuonne tuolloin?


Kirjakaupasta löysin tän ale-hyllyltä hintaan 14,95€ (norm. 29.95€) voi että taas lisää Twilight tavaraa, jjejee! :)
Viikonlopun aikaan onnistuin sitte saamaan itteni flunssaan. Aivan järkyttävä yskä ja nuha, ei kiitos. Maanantaina piti tulla kirjotteleen, mutta ku toi pöpö vei voimat, ni nukuin sitte koko iltapäivän melkee. Postista tuli myös pringles-kaiutin, kun oli se kampanja ja piti kerätä kolme foliokantta ja hyvin kuuluu!

(laatu huononi yllättävän paljon, kun tein tämän)
Millä tai missä te teette yleensä nuo, kun vaihtuu kuva tuolleen? Miksikä niitä nyt kutsutaankaan :D

Maanantailta

Tänään kun avasin ruotsinkirjani tunnilla, niin kirjan väliin oli ilmestynyt Hei-lappunen. Ihmettelin vähän aikaa, että kuka sen sinne on laittanu ja missä välissä. No iltapäivällä selvisi, että pikkusiskoni oli sen sinne laittanut aamulla. No piristi päivääni ainakin :) Sitä sanotaan, että pienet asiat tekevät iloiseksi ja niinhän ne tekevät. Tänään käväisimme kirjastossa, koska meidän pitää äidinkielessä lukea jokin kirja ja minä valitsin Anne
Frankin kirjoittaman Nuoren tytön päiväkirja. Lainasin myös kolme elokuvaa; Aavikon kukka, Sex and the city 2 sekä ottolapsi. Huomenna ja torstaina olisi töitä ja torstaina pitäisi opastaa uusi työntekijä mäkkäriin siivoamaan... Vähän jännittää, että muistanko sanoa kaiken, toivottavasti.


Hauskaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat