sunnuntai 19. elokuuta 2012

On the road

Heipparallaa!
Perjantaina ei ollut mitään ihmeellistä, eikä voinut oikein lähteä iltaa viettämäänkään mihinkään, kun lauantai aamuna oli töitä. Joten perjantai ilta meni kotona telkkaria katsellessa ja koneella. Sain jopa motivaatiota tehdä matikan läksyt jo perjantaina, vaikka yleensä jätän läksyt sunnuntai iltaan. 

No lauantaina ensin aamulla töihin, huomattavan paljon oli muuten porukkaa liikkeellä viiden aikaan aamuyöstä, taisivat ihmiset olla vähän viihteellä :D Illalla lähdin sitten kaverini kanssa ensin vähän kaupoille keskustaan ja sitten elokuviin katsomaan Kristen Stewartin uutta elokuvaa nimeltä On the road. Elokuva oli ihan okei. Ei nyt niinkään mikään erikoinen, mutta kyllä sen kerran katsoi. Olisin toivonut, että Kristen Stewart olisi ollut elokuvassa enemmän esillä, mutta hän jäi aika taka-alalle. 
Elokuvan alkua odotellessa tulee aina niitä trailereita toisista elokuvista ja huomasin, että Cosmopolis tulee 31.päivä elokuuta elokuviin! Näyttelijäkaartiin kuuluu ihana Robert Pattinson! En malttaisi enää odottaa kyseistä elokuvaa..


Kristen esitti 16-vuotiasta Marylouta.
Itse tykkäsin Sal Paradisen roolista (Sam Riley), joka matkasi ympäri USA:ta villin Dean Moriartyn (Garret Hedlund) kanssa. 

Kaupasta löysin jälleeeen kerran kynsilakan :D Pitäisi rajoittaa vähän tätä lakkojen ostelua, mutta kun väri oli niin ihana mielestäni niin pitihän sen lähteä mukaani. 
Cubus 1,95€
Kokeilin päälle myös tuota ostamaani lakkaa, mikä tekee kynsilakasta mattapintaisen. Ja lupasin laittaa teille kuvan lopputuloksesta ja itse tykkään ainakin. (Valo vaalentaa oikeanpuoleista kuvaa, oikeasti jonkun verran tummemmat) 
Hyvää sunnuntaita kaikille! :)2 kommenttia:

Lukijat