perjantai 10. elokuuta 2012

Weekend is coming!

Heipsanssaa!
Pari viimeistä päivää on mennyt ihan hirmu nopeasti ja koulukin alkaa jo kohta. No mutta, keskiviikkona olin töissä ensin 2 tuntia siivoamassa mäkkäriä ja sitten sen jälkeen minulle tarjottiin ns. "lisäkeikkaa", joten olin töissä päälle 8 tuntia.
Lakkasin 5-vuotiaan siskoni kynnet.
12-vuotiaan siskoni kynnet myös lakkasin.
Ja omatkin kynnet saivat väriä, vaikka nyt ei hirmuisasti kuvassa näykkään.
Torstaina minulla oli vapaapäivä, joten sain nukkua pitkään. Aurinko paistoi päivällä juuri sopivasti takapihan rappusille, joten lueskelin lehtiä ja otin aurinkoa. Innostuin myös tekemään skräpbookkiani ja huone on ainakin sen näköinen, että jotain on huoneessa tehty.. :D Leikekirja koostuu viime Thaimaan matkastamme.Kävimme myös metsässä kuvaamassa ja päätähtenä oli siskoni.


Illalla vielä kävimme katsomassa kesäteatterissa Peppi Pitkätossu-näytelmän, joka oli muuten aivan mahtava!  Katsomokin oli rappusia myöten täynnä. 

Päivän työt on jo tältä päivältä tehty ja viikonloppu alkaa! Tarkoituksena olisi pakata viikonloppua varten sekä siivota tämä huone taas vaihteeksi.. :D Lähdemme viikonlopuksi tuttavamme mökille jonnekkin saareen. En yhtään tiedä millainen paikka se on, kun en ole koskaan käynyt siellä.

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat