sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kinderiloma

Tää viikko on ollut hirmu kiireinen. Kouluhommia ihan tajuttomasti, Prismaan piti mennä pakkaamaan tulevaa Rooman opintomatkaa varten ja koeviikkokin siihen vielä lopuksi. Toisaalta on ihan hyvä, että koeviikko alkoi, kun paineet koulutöiden tekemiseen helpottaa vähäksi aikaa. Seuraavaksi niistä huolehditaan sitten taas vitosjakson lopulla :D

Ihan tajutonta, että on jo neljäs koeviikko menossa, mihin se lukion toinen vuosi katosi? Tuleva kevät tulee olemaan TODELLA kiireinen; lukujärjestys niin täynnä kuin mahdollista, takaisin töihin mäkkiin ja autokoulu pitäisi aloittaa. Pelottaa jo valmiiksi! 


Mainitsinkin jo tuosta Rooman matkasta, jonne lähdetaan neljän viikon päästä! Olimme vuosi sitten Pariisissa opintomatkalla ja tänä vuonna päätettiin Emman kanssa lähteä uudestaan ja kohteeksi valittiin Rooma.


Tultiin pääsiäisloman ajaksi mökille ja moikkaamaan sukulaisia. Tässä jotain kuvasaldoa täältä metsän keskeltä :DTäydellinen lenkkeilysää jälleen, joten suuntaan tästä lenkille. Viettäkää hauska loppu loma! :)


3 kommenttia:

  1. OMG! Upea banneri blogissasi! niin kesäinen ja ihana! <3 Rakastuin!

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Vooi kiitos paljon♥ Meen kurkkaamaan sun :)

    VastaaPoista

Lukijat