torstai 21. maaliskuuta 2013

THAILAND

Kaksi viikkoa Thaimaassa meni ihan tajuttoman nopeasti, olisin voinut pitemmäksikin ajaksi jäädä. Joka päivä ainakin +30 ja niin aurinkoista!


Olimme Klong Dao Beachilla, Koh Lantalla, samassa paikassa kuin viime vuonna. Oli kiva mennä samaan hotelliin, kun paikat on tuttuja ja tietää suurinpiirtein missä on mitäkin, mutta myös työntekijät muistuivat mieleen ja he muistivat meidät :D Tapasin myös kaksi henkilöä joihin olin tutustunut paremmin vuosi sitten ja vein heille tuliasia Suomesta, nimittäin salmiakkia!

Tämä loma oli pyhitetty rannalle ja kyllä se sitten kostautui palamisella. Viimeisinä päivinä paloin todella pahasti (ensimmäisen asteen palovammat), että lääkärireissu piti tehdä. Vähän se harmitti, kun aurinkoa ei saanut ottaa yhtään ja piti olla sisällä pahimman porotuksen aikaan ja viimeiset päivät olivat sitten ihan älyttömän upeita. No, ehkä vähän oma vika, kun siellä auringossa makasin, heh.

Teimme kaksi reissua; norsuratsastus sekä snorklausreissu, muut päivät menivät rannalla, shoppaillessa ja vähän kiertelemässä lähistöllä. Ostoksia tuli tehtyä aika paljon ja voin sanoa, että paras ostos oli, kun löysin Elmolle (norsupehmolleni) isomman norsun kaveriksi.

Kun piti lähteä sunnuntaina aamuyöstä, niin ei lähdettykkään. Lentoa oli siirretty jonkin polttoainevian takia ja loppujen lopuksi lento oli sitten 27 tuntia myöhässä. Noh, tulipahan yksi päivä lisää :P


Mukavaa viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. vähän hienoja kuvii! :-)

  VastaaPoista
 2. jestas ku repesin tolle apinalle :D ihania kuvia, varmasti kiva loma ollut :)

  http://emmaelviiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi, oot tosi nätti :)

  http://diamonddaysblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lukijat