sunnuntai 4. tammikuuta 2015

LUMINEN MUMMULA
Ensin oli -17 astetta pakkasta, seuraavana päivänä +1. Isot lumikinokset hävisivät melko nopeasti, kun siihen laitettiin vielä päälle vesisade. En kuitenkaan ihan ilman jäänyt lumimaisemia, vaan nappasin viimeksi mummulassa vieraillessa nämä kuvat. 

Jos asuisin maalla, kuvaisin varmasti joka päivä, koska kauas ei tarvitsisi lähteä luontoa etsimään. Nyt kun asutaan korkeassa betonitalossa, on mahdollisuutena vain lähteä kauemmas. Kotikotona asuessa takapihan metsässä kävin melkein joka päivä kuvaamassa. Siellä ei ole koskaan ketään, joten rauhassa sai rämpiä kuvauskohteiden perässä ties millaisissa vaatteissa. Ei haittaa vaikka näyttikin täysin urpolta, eihän siellä ollut koskaan ketään.

Kuvaaminen on jäänyt hieman vähemmälle viime aikoina, koska aina pitäisi lähteä hieman kauemmas, että pääsisi pois asutuksesta. Nyt kuitenkin tänään tekisi mieli lähteä ulos, koska maa on yön aikana täyttynyt lumesta ja on ihanan aurinkoinen sää. Joten, mukavaa sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! :)

  Näin maalla asuvana on tosiaan helppo vain lähteä ulos kuvaamaan, tykkään siitä kyllä tosi paljon! Se vaan, että koko ikäni samoja maisemia kuvanneena se alkaa vähän kyllästyttää... Enkä kyllä väittäisi näitä metsiä ihan kauneimmiksi mahdollisiksi, ottaisin kylkeen vielä jonkun kivan järven ja hienon auringonlaskupaikan! :D No oikeasti saan olla ihan tyytyväinen.

  Höh, haluan tännekin lumen ja auringon takaisin! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, vähänkö kiva! Uskon, että vähän alkaa kyllästyttämään, itsekin monta vuotta kuvasin kotikodin metsässä, mutta jotenkin mä onnistuin löytämään uusia juttuja sieltä, vaikka mikään suuri metsä ei ollu kyseessä :D Ja kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Vau upeita kuvia! :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lukijat