lauantai 10. tammikuuta 2015

MINISTUDIOKuten aiemmin jo mainitsin, sain poikaystävältä joululahjaksi ministudion. Kaupassa oli kahta eri kokovaihtoehtoa: 40x40cm ja 60x60cm. Päädyin kuitenkin tuohon isompaan, vaikka pienempää aluksi lähdettiin hakemaan. 

Pakkauksessa oli studioneliön lisäksi kaksi lamppua, teline kameralle ja neljä eri väristä taustakangasta (valkoinen, sininen, punainen ja musta). Eli ihan kätevät värit, tosin valkoista tulee varmasti eniten käytettyä.

Ehdin aikaisemmin jo miettiä, että miten se sitten säilytetään. Ilokseni kuitenkin huomasin, että studion saa kasaan, ja täysin litteäksi laukun muotoon. Eli säilyttäminen ei tuo ongelmia. Lampuille ja telineelle on omat taskut, joten niitä ei tarvitse säilyttää eri paikoissa, ja ne kulkevat hyvin mukana. 

Yksi huono puoli kyllä löytyy, nimittäin taustakankaat täytyy silittää ennen käyttöä. Varsinkin ennen ensimmäistä käyttökertaa, ellei halua, että kankaan taittelujäljet näkyvät kuvissa. Silittäminen ei kuitenkaan vie kauaa aikaa, joten ei se ole suuri ongelma. 

Itse tykkään kovasti tästä, ja se käy hyvin monien uusien kuvausideoiden kanssa. Ensimmäisiin testiotoksiin otin pehmon, joka suoriutui kuvauksista oikein mallikkaasti ja makroakin testasin sormuksiin.

10 kommenttia:

 1. Onpas näppärä studio ja menee vielä noin pieneen tilaankin! Näköjään sen avulla tulee tosi kivoja kuviakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Itsekin hämmästyin tosta, miten pienenä sen pystyy säilyttämään :D

   Poista
 2. Ooh, toi tulis kyllä hyvään käyttöön täälläkinpäin. :D Sulla on tosi kiva kuvausblogi, liityn lukijaks. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hong kongista toi löyty :D Ja kiitos, kiva kun tykkäsit :)

   Poista
 3. oi rakastan tota banneria!

  http://yestoelisabeth.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi ompa kiva tuo studio! Paljon sillä oli hintaa? :-) muutenkin tosi kiva blogi, selasin kerralla tosi monia postauksia taaksepäin!

  www.iitukkainen.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lukijat