maanantai 26. tammikuuta 2015

POMPONRAHKAN LUONTOPOLKU
Tänään käveltiin muutamaan kertaan Pomponrahkan luontopolku läpi. En ole ikinä ennen käynyt luontopolulla, jossa on pitkospuut. Enkä tiennyt, että niitä on täällä Turun alueella! Pomponrahka oli noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä kodista, joten ei todellakaan kaukana. Päätettiin, että mennään heti uudestaan, kun pakkaset iskevät.

Tänään oli nollakeli, ja melkein luovutettiin koko reissun suhteen, koska ja lunta/räntää tuli alas koko ajan. Kaikesta huolimatta lähdettiin tarpomaan sinne, onneksi! Ei keli ollut niin huono miltä se näytti, mutta kameran puolesta tuli pelättyä koko ajan. 

Siellä oli todella kivan näköistä, ja kuviakin kertyi kahden postauksen verran. Olisipa tälläisiä paikkoja enemmän lähialueilla. Nyt vain odotetaan sitä pakkaspäivää!

2 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Varsinkin nuo missä näkyy vesipisaroita! :)
  Se on muuten jännää miten luontopoluista ei oikein kerrota missään. Itsekin nimittäin sain vasta muutama kuukausi sitten tietää että meillä on 15 minuutin kävelymatkan (!) päässä eräs luontopolku... Koko ikäni täällä asnut :D Onneksi te nyt löysitte tuon paikan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) No sitä mäki oon ihmetelly! Mäki oon aina luullu, että pitäis lähtee monen tunnin päähän etsimään noita pitkospuupolkuja, mutta sitten täältä löytykin näin läheltä sellanen!! :D Ja vitsit toi 15 minuutin matka oo mitään, ihan sika lähellä! Mun mielestä tosi mukavaa, että tollasia polkuja löytyy lähistöltä, niin voi ihan extempore sellaisella lähteä :)

   Poista

Lukijat