keskiviikko 13. tammikuuta 2016

2/52 AURINGONLASKU

Uskomattoman näköistä! Kaikki tuo jää mikä on jäätynyt kivien päälle on mielestäni todella kauniin näköistä. Yhdessä postauksessa toivoinkin pientä pakkasta ja lumisadetta tänne Turkuunkin päin ja se toive toteutui. Äkkiä kauppaan hakemaan toppahousuja ja ulos kuvaamaan. Ulkona on vietettykin viime viikkoina paljon aikaa juuri näiden pakkasten takia. Viime vuonna harmitti ihan vietävästi, kun en päässyt kuvaamaan niinä ainoina pakkaspäivinä mitä oli, joten nyt on nekin kuvat korvattu! Tällä viikolla tulee vielä todennäköisesti lähdettyä Ruissaloon, pitää ikuistaa nämä ihanat maisemat kunnolla! 

Tuskin olen ainoa, joka ei malta lähteä kuvauspaikalta pois, vaikka sormet ja varpaat ovat aivan jäässä. "Vielä muutama kuva" on aika tuttu lause minulle ainakin. Jotenkin ne upeat maisemat saavat mielen ihan hassuksi, voisin viihtyä vaikka kuinka kauan kaikilla kuvauspaikoilla, jos paleltuminen ei olisi esteenä. Kaikki se kerrospukeutuminen ei aina riitä, vaikka sitä niin luulisi! 

7 kommenttia:

 1. Hehe, tuo "vielä muutama kuva" kuulostaa jotenkin niin multa! :D

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kuvia! :) Harmi vaan, että keskeltä muutamat kuvat ei latautunu vaikka yritin päivittääkin tätä sivua pari kertaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi ei, varmaan noi pystykuvat on sitten liian suuria kooltaan, että eivät oikein lataudu :/ En millään viitsisi pienentääkään niitä, koska laatu kärsii ja kuvat ovat niin isojakin blogissa. Hmm, täytyy miettiä..

   Poista

Lukijat