sunnuntai 24. tammikuuta 2016

3/52 KOTISTUDIO

Ensimmäiset kuvat ihan ikiomassa kotistudiossani. Kuinka iloiseksi voikaan tulla? Olin aivan järjettömän iloinen, kun sain kaiken kasaan. Olin myös hämmentynyt kuinka paljon softbox pehmentää valoa ja taas jälleen hymyilin vain, kun kaikki tuntui toimivan niin hyvin. Olisipa mulla loputtomasti malleja, niin voisin vain keksiä uusia kuvausteemoja ja kuvata niin paljon kuin sielu sietää haha.

Kuvaaminen on niin lähellä sydäntäni, voisin kuvailla päivät pitkät, jos se vain olisi mahdollista. Hienointa olisi tietenkin rakentaa ura tästä, mutta valitettavasti kokopäiväisesti se ei oikein ole mahdollista. Ehkä sivutyönä joskus pääsen tätä tekemään, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

Olen yrittänyt vanhempaa pikkusiskoani suostutella myös mallikseni, mutta vielä ei ole suostumusta tullut. Ehkä saan vielä käännettyä hänen päänsä joku päivä, ainakin toivon näin. Onneksi pienin siskoni tykkää hymyillä kameralle, eikä se vaadi oikeastaan mitään suostutteluja. Ensi viikolla otetaan hänestä 9-vuotis synttärikuvat, joten vielä on luvassa lähiaikoina toiset studiokuvat!

10 kommenttia:

 1. Vaude, nuo värit ovat ihania ja kuvat todella onnistuneita! Kaunis malli sinulla :-)

  VastaaPoista
 2. Oij, miten upeita kuvia ja kaunis malli! Oot vaan niin taitava valokuvaamaan, joskus mulla menee montakymmentä minuuttia selaillessa sun vanhoja postauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä hymyilin koko aamupäivän sun kommentin ansiosta, kiitos paljon Anu♥

   Poista
 3. Selailin hieman blogiasi ja sulla on tosi mahtavia kuvia! yksi lukija lisää täältä :)

  VastaaPoista
 4. Todellakin kauniit värit ja upeat kuvat kerrassaan!

  VastaaPoista
 5. Vautsi vau mitä kuvia! Ihan rakkautta.

  VastaaPoista

Lukijat