maanantai 15. lokakuuta 2012

Otsikon keksiminen on hankalaa

Heissan pitkästä aikaa! Viime viikko meni ihan hirveen nopeesti ja jostain syystä se oli ihan täynnä kaikkea, vaikka tuntuu etten ole tehnyt mitään. No mutta torstaina saatiin kokeet takasin ja oon tosi tyytyväinen mun numeroihin, kaikki nousi yhellä numerolla! Ja vaikka parista kokeesta tulikin kutonen niin pääasiahan on, että kurssinumero oli 7, joten ei se niin paljoa haitannut.
Perjantaina käytiin katsomassa kavereitten kanssa Magic Mike. Mikä leffa! Kyllä riitti silmänruokaa! ;D Ton elokuvan aikana sai kyllä nauraa ja paljon! Lempinäyttelijä elokuvassa oli Channing Tatum ja ne tanssimoovit on jotain niin mahtavan näköisiä! Siitä sitten jäätiin vähäks aikaa ulos jutteleen, mutta jossain vaiheessa tuli kylmä ja mentiin sit kaverin luo yöks. Juteltiin kummiskin vielä johonkin puol kolmeen asti yöl kaikkea mahollista tyttöjen kans.
Sunnuntaina kävin koulumme liikunnanopettajan järjestämässä tanssihommelissa, siellä mietittiin uusia tansseja tuleviin vanhojentansseihin. Oi, nekin on edessä sitte helmikuussa! Kun sais vielä parin varmistettua itselleen.. Ja sitten kun on tanssipari selvillä pääsee kokeilemaan niitä ihania mekkoja! Sitä odotan ehkä eniten :D
Huomenna mulla ois tiedossa enkun kokeen uusinta, yritän tähdätä kasiin, katsotaan mitä tulee.. Ja koulupäiväkin on ihan mukava huomenna ensin 8-14.30 normi oppitunnit ja sitte koe 16-19. Voi kun mukavaa.. Nooot! Tässä nyt sitte vielä viimeviikon vaatimaton kuvasaldo:


Löysin kirpparilta talvikengät, jotka makso vain 2€! Nuo olivat kyllä mahtava löytö ja tykkään niistä aivan järjettömän paljon! Seppälästä lähti mukaan kolme kynsilakkaa. Pienet lakat olivat vain euron kappale ja tuo isompi oli 3€, mutta  purkki on aika iso, joten ei hinta ole ollenkaan paha mielestäni. 
Hauskaa viikkoa kaikille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat