torstai 4. lokakuuta 2012

Koeviikko vihdoin ohi

Testasin töpötys taktiikkaa kynsiin, eli töpöttelin kynsiin keittiösienellä aina eri värisillä vihreillä ja sinisillä lakoilla päällekkäin ja tuollaiset turkoosit niistä sitten tuli. 

Oih tätä tunnetta kun koeviikko on ohi! Toivotaan nyt, että jonkun moisia numeroita sieltä sitte tulisi, voisi vähän kyllä olla parempia mitä viimevuonna.. Keskiarvoa pitäisi saada nostettua jonkun verran meinaan. Meidän liikunnan opettajamme oli sitten päättänyt, että tänään juoksemme coopperin. No tottakai silloin vettä tulee kaatamalla, kun juoksemme ulkona. Hieman kaikki olivat märkiä, kun saimme matkan juostua. Jaksoin jopa juosta koko sen 12 minuuttia (ihme) ja tulokseksi sain noin 2180 metriä. 
Huomenna alkaa uusi jakso ja neljän OPO-keskustelun jälkeen sain vihdoin sovitettua mulle sopivan lukujärjestyksen. Keskiviikko on unelma päivä, pääsen 11 kotia! En muista kerroinko, mutta tehtiin viime viikolla kolosvuoden alustavat valinnat ja kun mulle tuli sitte se yli 15 kurssia ensvuodelle, niin pystyin karsimaan pari kurssia tältä vuodelta. Nyt elokuvan pariin, heissulivei! :)

8 kommenttia:

 1. Hienoja luontokuvia! :)


  http://merppaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oj tyksin blogistaas!! Jotenka liityin lukijaks :)

  www.elisas-way.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi tervetuloo seurailemaan :) Meen myös kurkkaamaan sun

   Poista
 3. ihania kuvia ja noi kynnet on ihan täydellisen väriset :) !

  VastaaPoista
 4. hieno banneri ja kivoja nää kuvat ! mukavan olonen blogi muutenki :)
  http://metenblogi.blogspot.fi/
  > käy kurkkaamassa munki blogi ;)

  VastaaPoista

Lukijat