tiistai 23. lokakuuta 2012

Sverige

Aivan mahtava Ruotsin reissu takana. Lähdimme keskiviikko iltana Vikingillä kohti Ruotsia ja olimme perillä torstai aamuna. Jouduimme odottamaan satamassa noin kolme tuntia, jotta bussimme lähtee. Fagerstaan pääsimme vihdoin sitten yhden maissa ja kummitätini oli siellä vastassa meitä. Perjantaina kävimme hakemassa serkkuni koulusta ja suuntasimme Västeråsiin shoppailemaan, siellä vierähti sitten iltaan asti. Lauantaina lähdimme käymään Avestassa, tuolla sijaitsee se iso punainen Dalahäst, valitettavasti en ollut ottanu kameraa mukaani, joten kuva jäi ottamatta. Tiedätte varmaan ne Suomen "betoniporsaat", Ruotsissa ne oli tehty tuon Dalahästen:in näköisiksi ja ne olivat hienoja, olen aikaisemminkin niitä jo ihaillut. 
Sunnuntaina kävimme Kupolen- nimisessä ostoskeskuksessa ja siellä niitä kauppoja kyllä riitti, kun vaan rahaakin riittäisi jokaiseen, mutta ei mahda oikein mennä niin. 
Maanantaina koitti kotiin lähtö sitten ja jouduimme heräämään kolmelta aamulla, koska ajomatka Fagerstasta Tukholmaan kestää jonkun aikaa. Maanantai päivä meni sitten laivalla ollessa ja kannelta sai hienoja kuvia, varsinkin kun menin sinne auringonlaskun aikaan! 
Syysloma oli aivan mahtava ja tein paljon kivoja ostoksia. Kuvailen tässä joku päivä niitä ostoksia sitten tänne blogin puolelle. Sään puolesta oli aika heikkoa, joka päivä satoi vettä, mutta ei se menoa haitannut! Päivät menivät kyllä kaupoissa kierrellen ;)

Näin kova ruuhka oli yhteen aikaan satamassa, kun bussia ooteltiin :D
Noi maisemat oli jotain niin järjettömän ihania! Jäi vähän harmittamaan, kun en saanut yhdestä paikasta kuvaa, mutta ensikerralla kyllä käyn napsamessa sieltä kuvan.


Mites teidän syyslomat meni? :)2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia!

    http://reason-i-smile.blogspot.fi/

    Mun blogi, liity lukijaks jos tykkääät!

    VastaaPoista

Lukijat