sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Talvi tuli

Oivoi, nyt se talvi sitten tuli. Mä en kaipaa yhtään tätä kylmyyttä, pimeetä ja lunta. Jotenkin se ei vaa oo mun juttu ollenkaan, mä oon enemmänkin kesäihminen. Toivottavasti ei mitään kamalia pakkasia tule, niin kuin yksi vuosi oli ihan hirveät pakkaset. Oliko silloin jopa -30 astetta? Hrr..
Onneksi kahden vuoden päästä mun lukio on (toivottavasti) jo loppu ja suuntaan matkailualalle ja haen vaihtoon johonkin maahan, toivoisin todella, että pääsisin heti lähtemään ja mieluisin maa, jonne haluaisin vaihtoon olisi kyllä Thaimaa. Oi että, sitä odotellessa! :)Perjantaina porukat lähtivät Turkkiin! Tämäkö on sitten reilua? :D Tosiaan äiti tuossa puolitoista viikkoa ennen, ilmoitti puhelimessa, kun kyselin jos he voisivat lähteä mökille, jotta kämppä olisi tyhjä kaverin synttäreitä varten.. No äiti sitten täräyttää siihen, että "ei me mökille mennä, lähetään iskän kanssa Turkkiin sillon" Tuli kyllä ihan puun takaa koko juttu! Kaksi pienempää sisarustani "häädettiin" mummille perjantaina ja pääsimme viettämään kaverin 18-vuotis synttäreitä. Ilta oli kyllä aivan mahtava taas kerran!
Illan suunnitelmissa oli, että menemme seitsemältä aurajoenrantaan katsomaan ilotulitusta. No bussit tottakai sitten jättivät yhden vuoron ajamatta juuri silloin kun meidän piti lähteä. Joten näimme ilotulitusta tosiaan vain 10 sekuntia! Sen jälkeen suuntasimme katsomaan Paranormal Activity 4 elokuviin. Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen olisi tehnyt mieli lähteä pois. Tiesin todellakin, että se on pelottava ja mitä nyt mun mielikuvituksesta voi sanoa, niin se ylireagoi aina. Joten lauantai-iltana sitten säikyin joka ääntä minkä kuulin. Mutta elokuva oli mielestäni todella hyvä, vaikkakin pelottava :D
Leffan jälkeen tultiin meille viettään iltaa ja siinä sitten vierähti neljään asti.  Saatiin sitten _todella_ tyhmä idea yhdessä vaiheessa iltaa ja päätimme kokeilla miltä se tuntuu, kun laittaa suolaa ensin kädelle ja sitten painaa sitä jääpalalla.. ÄLKÄÄ KOKEILKO! Se sattuu aivan helvetin paljon! Ja se jälki mikä siitä jäi, polttelee edelleen ja kädessäni on nyt suuri puna/lila jälki! Että kun osaa olla välillä niin tyhmä..Tosi kiva jälki löytyy kädestä nyt sitte. Toivottavasti toi laantuu tosta..

10 kommenttia:

 1. Haha, mun kaverit tekee tuota suola ja jääpala juttua kotsan tunneilla, mutta mä en kyllä tosiaankaan uskalla... :D mutta kivoja kuvia! :)

  http://inthenightsky-julia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Joo ei kannata kokeilla, voin sanoo sen :D Kiitoksii :) meen tsekkailemaan sun blogiin :)

   Poista
 2. ihania kuvia! :)

  tsekkaa
  http://nennandmaija.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Sulla on hienoja kuvia jai kivan olonen blogi! Oot myös tosi kaunis (:

  VastaaPoista
 4. tosi upeita kuvia :)
  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lukijat