torstai 29. marraskuuta 2012

MY ROOM

Aattelin nyt tehdä tämmöisen huonepostauksen, kun tuli tuo huone siivottua ihan täysin, koska huomenna meille on tulossa täti ja hänen pieni poikansa, joka on kohta puolivuotias. Mutta siis tässä on minun huoneeni,  jossa asustan.
Huoneeni laitettiin ihan uusiksi kesällä 2011. Sain tuolloin valita itselleni uudet tapetit ja valitsin ihan perus valkoiset seinät ja yksi "pääseinistäni" on turkoosi, jota rakastan! Kaikki huonekalutkin laitettiin uusiksi. Ostin tuolloin säästössä olleilla rahoillani uuden sängyn ja tyynyjä siihen, myös yöpöytä oli omasta pussista. Kirpputorilta löysin juuri sellaisen pöydän mitä olin hakenut. Ja se oli aivan uskomatonta tuuria, koska pöytä oli juuri kuvailemani näköinen! 

Näkymä, kun astuu ovesta sisään.

Kaapin päädyssä on naulakko, jossa roikkuu milloin mitäkin, mutta Pariisista ostettu ristikoru on siinä aina :)

 Kirpputorilta löydetty vanha ja tuunattu ikkuna :)

Sänky on minulle se pyhä paikka. Sängyn yläpuolelta löytyy teksti "Chase your dreams", joka on myös blogini nimi ;) Olen itse suunnitellut ja leikellyt kyseiset kirjaimet mustasta kontaktimuovista ja suloinen pianoa soittava poika on löydetty Pariisista :)


Yöpöydältäni löytyvä kuva on Thaimaasta ja kolmesta minulle tärkeästä henkilöstä, joihin tutustuin silloin siellä vieraillessani :)

Tältä näyttää yhdestä kulmasta huoneeni. Pattinson taustakuvana XD

Pöydällä on rakkaan Mammani kuva ja myös veljeni on kuvassa ♥

Telkkarini ja kaikki muut sälät laatikoissa :D (salama vähän häikäs)

Tavarat, mitkä on helposti napattavissa kulhosta ja nuo ovat melkein aina mukanani menin sitten mihin vain :DJa mikä parasta! Robert on päässyt oveeni suuuuuuuressa julisteessa! ;)

2 kommenttia:

  1. En osaa hirveest sanoo sun blogista kun minkään muun postauksen kuvat ei näy kun tän :/

    VastaaPoista

Lukijat