tiistai 6. marraskuuta 2012

SHM♥

Nyt on kyllä niin paljon kaikkea kivaa asiaa! Ensinnäkin nimenmuutos! Mainitsin asiasta jo aikaisemminkin, että haluasin vaihtaa toisen nimeni ja kun äitin kanssa tästä olen aikaisemminkin puhunut ja mainitsin asiasta uudelleen, niin hän laittoi seuraavana päivänä hakemuksen maistraattiin. Nimi oli hyvä vaihtaa, ennenkuin saan ajokortin (ensi kesänä) ja sitten kun passikin pitää uusia ennen Thaimaan reissua, niin ajoitus oli täydellinen. Olen nyt sitten Jessica Sigrid Sofia! Saara tosiaan oli tuossa Sigridin tilalla, mutta ei "merkannut" mitään, joten vaihdoin suvusta tulleeseen nimeen. 
Toinen asia mistä riemuitsen on Twilight! Olin heti keskiviikko aamuna klo 9.00 finnkinon sivuilla varaamassa paikkoja viimeiseen osaan ja menemme pikkusiskoni ja kaverin kanssa heti ensimmäiseen näytökseen mitä Turussa näytetään ja se tulee tosiaan torstai-perjantai välisenä yönä klo. 00.05! Halusin välttämättä ensimmäiseen näytökseen, sen verran kyllä tykkään elokuvasta! Oletteko te muut menossa katsomaan sitä? 
Ja kolmas sekä parhain asia!! Swedish House Mafian keikka 20. joulukuuta Helsingissä!!! Liput tulivat maanantaina myyntiin klo. 9.00 ja permantopaikat olivat menneet klo. 9.03, nopeaa toimintaa sanon minä! Mutta onneksi rakas äitini ehti saada minulle ja kaverilleni permannolta paikat♥ Elämäni ensimmäinen keikka koittaa ensikuussa, mahtavaa! Onko muita siellä ruudun toisella puolella ketkä menossa kyseiselle keikalle? :)

Porukat tulivat Turkista ja sain tuliaisiksi hienon Converse laukun ja herkkuja ♥ 
Inspiraatiot vähän hukassa :D2 kommenttia:

Lukijat