lauantai 16. toukokuuta 2015

JÄLLEEN LUONTOPOLULLAHihi, taas käväistiin tuolla Pomponrahkan luontopolulla. Siellä oli ihan eri näköistä verrattuna talveen, niin vihreää. Pitää vielä käydä kesällä ja syksyllä, niin saan kerättyä samasta kohdasta otetut kuvat yhteen, ja kaikissa tietenkin eri vuodenaika. Siinä vasta hyvä suunnitelma.

Kevään ensimmäinen kyy tuli myös nähtyä. Aika kohmeessa se oli vielä, kun niin hitaasti lähti luikertelemaan huomatessaan meidät. Jotain se yritti sihistäkin. Se vasta olikin jännä kuulla käärmeen sihinä, ei edes tullut mieleen, että kyyt sellaista harrastaa. 
Tuli kyllä katsottua enemmän jalkoihinsa loppumatkan tuon kyyn takia. Mietittiin siinä myös, että toivottavasti koiranomistajat huomaavat kyseiset luikertelijat, koska koiriakin liikkui siellä niin paljon. Tämä kyy mikä nähtiin, oli aivan pitkospuiden vieressä, helposti itsekin olisi sen päälle voinut astua. Toivottavasti se käärme lähti kauas pois niiltä pitkospuilta meidät huomatessaan. 

1 kommentti:

  1. Aivan ihania kuvia! Tosi kiva tunnelma ja niin hyvä laatuisia :) Muutenkin ihana blogi sulla, jään ainakin sivusilmällä seurailemaan aluksi!

    VastaaPoista

Lukijat