sunnuntai 10. toukokuuta 2015

MILTÄ MUN UNELMAKODISSA TULISI NÄYTTÄMÄÄN?

1. Minkälainen on sun unelma talo missä haluaisit asua?
- Oho, no tästä sais vaikka minkä mittasen vastauksen! Hmm.. Tahtoisin asua hieman syrjemmässä, ettei naapureita olisi ihan heti vieressä. Maalla olisi kiva asua, mutta se taas tuppaa olemaan vähän liian syrjässä. Siinä välimaastossa, ettei mihinkään suurempiin kauppoihin ei olisi pitkä matka, hehe.

Talo itsessään olisi omakotitalo, isolla pihalla. Talossa olisi isot ikkunat, jotta aurinko pääsisi hyvin sisään ja väriltään tykkäisin jostain hempeän vaaleanpunaisesta talosta. Talo ei olisi todellakaan mikään harmaa/ruskea, kun niitä nyt tuppaa olemaan katukuvassa aivan liikaa. Värikkäät talot on mun mieleen.

Talossa olisi iso kuisti/eteinen ja vaalea parketti lattia. Sisustustyyli olisi vaalean sävyinen myös, mutta väripilkkuja löytyisi eri puolelta asuntoa. Rakastan sellaista maalaisromanttista tyyliä, joten se näkyisi joka puolella aika hyvin (tiedä sitten, että asuisko poikaystävä mun kanssa siellä, jos sisustaisin paikan siihen tyyliin. Nytkin saan kuulla, kuinka naisellinen tämä meidän asunto on, hehe)

Jättikokoinen makkari, jossa olisi oma kylpyhuone poreammeella ja tietenkin vaatehuone ja iso sellainen. Siinä makkarissa voisi olla myös söpö pikku parveke.

Kaikki huoneet olisivat isoja ja avaria. En tiedä haluaisinko talon olevan kaksikerroksinen. Vihaan portaissa ramppaamista, mutta muuten talo olisi melko iso yhdellä kerroksella. Vaikeita valintoja.

Ehkä voisin lopettaa tähän, katsotaan selvisikö kukaan tästä ekasta kysymyksestä läpi. Tässä kuitenkin yksi kuva meidän makuuhuoneesta, yksi lemppari kohdista täällä. Sanokaa, jos haluaisitte enemmän kuvia täältä meidän kodista. Onhan se sisustaminenkin lähellä sydäntä kuvaamisen rinnalla.


2. Kuinka monta ihmistä kuuluu sun lähipiiriin, haluaisitko että niitä olisi enemmän/vähemmän?
- Oma perheeni, poikaystävä ja hänen kaverinsa sekä perhe, plus hyvä ystäväni ja mummi eli 12 ihmistä. Täysin tyytyväinen olen tähän kokoonpanoon.

3. Juotko paljon kahvia/teetä?
- Hyi kamala kahvi, en voi sietää sitä! Mutta teetä uppoaa päivässä aika paljon, lemppareita on vihreä tee sekä valkoinen tee vadelman ja vaniljan makuisena.

4. Miksi aloitit bloggaamaan?
- Halusin kokeilla millaista se oli ja sitten jäinkin koukkuun. Halusin myös jakaa kuviani jossain, etteivät ne jäisi pelkästään omiin kansioihinsa.

5. Haaveiden ammatti?
- Tämä on vaikea, koska en vieläkään tiedä mitä oikeasti haluaisin opiskella vaikka haut on jo tehty. En ole löytänyt mitään tiettyä, ainoana haaveenani on, että saisin työskennellä ulkomailla edes jossain vaiheessa elämääni.

6. Mitä teet vapaa-ajallasi?
- Valokuvaan, kierrän kirpputoreja, pelaan poikaystävän kanssa ja käyn salilla. Siinä kiteytettynä muutamat lempipuuhat.

7. Mikä on lempi asukokonaisuutesi?
- Hmm.. jos nyt ei tarvitse kertoa asua, jolla voi lähteä ulos, niin poikaystävän t-paita, kotihousut eli legginssit ja mummun tekemät villasukat.

8. Minne haluaisit matkustaa ja miksi?
- Vaikka minne! Mutta jos nyt saisin valita.. hmm.. Varmaankin Espanjaan, koska rakastan sitä maata ja kulttuuria. Kieltäkin ymmärrän jotenkuten, serranon perhe on hyvin opettanut!

9. Minkälaiset välit sinulla on vanhempiisi?
- Isääni en oikein näe, mutta isäpuoleeni on hyvät välit, aina auttamassa, jos tarvitsen apua. Yksikin päivä kysyin, että jos töistä löytyisi puulavoja mulle, ja samana päivänä sain lavat tänne meille. Äidin kanssa on aina mukavaa, tykätään kiertää kirpputoreja useasti ja aina toinen lähtee, jos toinen kysyy. Vitsaillaan aina niistä super mageista vaatteista kirpparilla, että "hei tästä sulle töihin tälläset lehmännahkahousut".

10. Tärkein henkilö sinun elämässäsi?
- Poikaystäväni.

11. Piditkö tästä haasteesta? 
- Pidin, kysymykset olivat yllättävän kivoja, ja sai hetken oikein miettiä vastausta.


Tälläiset kysymykset löytyi blogista Dare to dream mulle. Piti vastata 11 kysymykseen ja nyt pitäisi vielä keksiä 11 uutta blogia ja heille 11 kysymystä. Kiitos haasteesta!

Tässä kysymykset haastetuille:

1. Tärkein hetki elämässäsi?
2. Mikä on vaikeinta bloggaamisessa? Entä helpointa?
3. Jos saisit valita minkä ikäisenä eläisit ikuisesti, niin minkä valitsisit? Miksi?
4. Miksi omistat instagram-tilin? Tai miksi et?
5. Jos saisit tehdä päivän aikana mitä tahansa, mitä tekisit? Kaikki on mahdollista.
6. Ruoka, josta et koskaan luopuisi?
7. Laita tähän kuva, jonka olet itse ottanut ja se on suosikkisi.
8. Kun lähdet reissuun, otatko vaatteita mukaan juuri sopivan määrän, hieman vähemmän päiviin nähden vai varaudutko ylimääräisiin?
9. Suurin unelmasi?
10. Tahtoisitko olla julkkis? Miksi tai miksi et?
11. Paras lahja, jonka olet saanut?

Ei nyt ihan 11 haastettavaa löytynyt lukulistaltani, mutta heille heitän haasteen:

Kuvista luotu maailma
Marjukka Katariina
Kuviakin kiinnostaa
Tuiketta
A difficult choice
Sailing with no anchor
Wanderlust
Sanni Eerika
Luminous

2 kommenttia:

 1. Hih, kiva kun teit tän :) Sulla on tosi mukavan olonen blogi, tykästyin!

  http://unelmiensaperassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli tosi kiva tehdä, eli kiitos kuuluu sinulle :)

   Poista

Lukijat