sunnuntai 17. toukokuuta 2015

LENNOKASTA MENOA


Nämä kuvat ovat ensimmäisiä kuvia, jossa istahdin terassin tuolille ja jään odottamaan lintujen saapumista. Yleensä olen vain napsinut sieltä täältä linnuista kuvia. 

Siinä kun terassilla istui, huomasi miten tarkkaan linnut valitsevat polkunsa ruokakipolle. Ensin lennellään oksista toiseen ja vasta vähän ajan päästä käydään nappaamassa ruokaa ja siihen ruokakipolle ei tosiaankaan jäädä lepäämään ja nauttimaan ruuasta, vaan se mennään syömään kauemmas pusikon oksille. Toisaalta, eihän ihmisetkään jää siihen keittiön jääkaapin viereen mutustelemaan ruokaa, vaan se viedään ruokapöydän ääreen. Ehkä linnuille lintulauta on jääkaappi ja pusikon oksat se ruokapöytä. Hassua ajatella niin. 

Ja hei, olisi mukava katsella teidän otoksia näistä lentävistä olennoista, joten laittakaapa mulle linkkiä teidän postauksista, niin käyn katselemassa!

6 kommenttia:

 1. Oi ompa mahtavia kuvia! Mä just julkaisin postauksen jossa on muutama kuva meidän pihalla vierailevista eläimistä, käy toki katsomassa! Ei ne kuvat kyllä mitään näihin verrattuna oo mutta yritin kuitenkin :D

  http://lauraemiliav.blogspot.fi/2015/05/a-little-zoo.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hei kiva kun linkkasit, käyn heti kurkkimassa :)

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia, varsinkin tuo toinen! :)

  VastaaPoista

Lukijat