sunnuntai 24. toukokuuta 2015

VAALEANPUNAINEN METSÄ
Kovin on vaaleanpunaisia kuvia, mutta voiko joku väittää ettei nämä kirsikkapuun kukat ole ihanan värisiä? Itse ainakin voisin jälleen istuttaa koko Suomen täyteen näitä. Miettikääpä miltä näyttäisi vaaleanpunainen metsä! Itse muuttaisin varmaan kyseiseen metsään vaaleanpunaisen taloni kanssa. 

Harmi että nämä eivät kuitenkaan kuki kauaa, joten niistä pitää nauttia sen hetken, kun ne kukkivat. En ole ennen edes käynyt kuvaamassa näitä. Eräänä aamuna nappasin kamerani mukaan, ensin heitin poikaystäväni töihin ja sen jälkeen suuntasin lähimpään puistoon. Oli virkistävää käydä heti aamusta ulkona, sai hieman vireyttä loppupäiväksi. Ihmettelen kyllä miksi tämä vireys ei tartu aamuisin seitsemältä, kun suuntaan töihin. Minun puolesta saisi tarttua aina työaamuisinkin. Ehkä huomen aamuna sitten.. 

11 kommenttia:

 1. Oooh missä moisia puistoja oikein on? Aivan ihania kukkakuvia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Turussa Skanssin alueella on sellaisia minipuistoja, jossa yhdessä ainakin on todella paljon näitä vaaleanpunaisia kirsikkapuita :)

   Poista
 2. Aivan mielettömän hyviä kuvia! Millä kameralla ja putkella kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kamerana mulla on canon eos 600D ja näissä kuvissa oon käyttänyt canonin 55-250mm objektiivia :)

   Poista
 3. Siis mun reaktio näihin kuviin oli tasantarkkaan, wau! :-o Tosi hienoja! Liityn! :3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Vaaleanpunaiset kukat ja sininen taivas sopivat hyvin yhteen. Kävitkin minun blogiini jo kommentoimassa :)

  birdico.wordpress.com

  VastaaPoista
 5. ihan älyttömän hienoja kuvia!! :o

  http://emmalottasofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lukijat