keskiviikko 30. joulukuuta 2015

JOULUAATTO 2015

Vielä joulukuvat ennen vuoden vaihdetta. Viimeinen joulu mummulassa, joten on vähän haikea olo, koska lapsesta asti olemme jouluja siellä viettäneet. Mielestäni oli oikein mukavaa, kun oli iso porukka ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Meitä taisi olla tasan kaksikymmentä henkeä viettämässä joulua, joten onneksi mummulassa on iso sali tälläisiin tilaisuuksiin. On mukavaa, kun kaikkien ei tarvitse istua ihan supussa pienellä sohvalla. 

Itse viihdyin hieman alle vuoden ikäisen Lumin kanssa melkein kaikki päivät ja hauskin leikki mitä löydettiin oli tavaroiden heittäminen lattialle. Samoin toisten leikkien turmeleminen oli mitä kivointa. On ne pienet vaan niin suloisia.

Juuri kerroin kuinka pikkusiskoni rakastaa possuja, isoimman kassin saadessaan hänen silmänsä suurenivat kuin mitkäkin lautaset ja kiljahti heti äidille, että äkkiä katsomaan. Paketista paljastui uusi possu perheeseen, mutta ei kuka tahansa sentään! Herra Possu on kaivannut jo hetken aikaa kumppania ja nyt vihdoin se löytyi, Rouva Possu pääsi heti kumppaninsa viereen seurailemaan jouluaaton kulkua. 

Kuvat eivät ehkä ole parhainta laatuaan, mutta tunnelma on näissä se tärkein. Mukavaa loppupäivää teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat