lauantai 26. joulukuuta 2015

PARIN PÄIVÄN PAKKANEN
Niin taianomainen tunnelma näissä kuvissa. Pieni pakkanen ja auringonpaiste saa kaiken kiiltämään ihanasti. Yhdet ja ainoat pakkaset on tänä "talvena" koettu. Toivottavasti nyt edes pieni lumipilvi osuisi tänne jossain vaiheessa, ei tämä kurainen piha paljoa houkuttele. 

Mökille kun tultiin, niin jäätiin tuohon pieneen mäkeen jumiin auton kanssa, mutta ei suinkaan jää tätä aiheittanut vaan muta. Hieman siinä naureskeltiin, kun jouluna jäädään mudan takia mäkeen jumiin eikä jään. Sienimetsälläkin kävimme joulupäivänä ja ämpärillinen löytyi sieniä. Tälläisten pienen juttujen takia ei ole sitä joulufiilistä oikein löytynyt. 

Saimme kuitenkin vietettyä kivan joulun suuren porukan kesken ja joulupukkikin mummulassa kävi. Mummun jouluruuat ja lasten riemu isoista lahjapaketeista antoivat kyllä pientä toivoa jouluiseen fiilikseen.  

6 kommenttia:

 1. Kuvat on taas ihan mahtavia! ♥__♥ Tykkään tuosta jopa aavemaisesta tunnelmasta (aavemaisuus tosin johtuu varmaan hautausmaasta :D). Tokavika ja vika kuva ovat suosikkeja tällä kertaa!

  Haha, tuo sun kertoma juttu jossa jäitte auton kanssa mäkeen mudan takia, voi ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit kiitos paljon :3 Munkin mielestä siinä on vähän aavemainen tunnelma :D

   Itseäkin vielä naurattaa koko mutahomma :D

   Poista
 2. Siis aivan todella upeita kuvia!! Varsinkin jotenkin tuo ylhäältä toinen kuva, toi sumu ja kaikki on niin taianomaista - niinkuin itsekin sanoit!!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kuulin, että monet on käyneet keräämässä sieniä jouluaattona, haha! :D Onneksi eilen satoi lunta niin sai vähän valkea joulu-fiiliksestä kiinni vaikkakin vähän myöhässä :D

  http://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin tuli sellainen uutinen jossain vastaan :D Joo, heti kun olin kirjoittanut tämän postauksen, meni 15min ja lumipyry iski :D

   Poista

Lukijat