perjantai 25. joulukuuta 2015

POSSUMAISTA MENOAPikkusiskoni ei ole vieläkään päästänyt irti possuistaan, päinvastoin perhe on vain kasvanut. Kaikki alkoi isoimmasta Herra Possusta. Sen jälkeen kirpputorilla tuli vastaan pieni ja pyöreä possu, lähes samanlainen kuin Herra Possu. Näistä kahdesta tuli heti tärkeimpiä pehmoja siskolleni. Keväällä kävin kuvaamassa näitä kahta possua siskoni kanssa, ja niitä kuvia voi käydä kurkkaamassa tästä. Hieman on possuperhe kasvanut sen jälkeen. 

Kymmenen vaaleanpunaista ja yksi vihreä, jonka nimi on muuten Surku värinsä takia. Nämä kulkevat pikkusiskoni mukana aina, tällä hetkelläkin ne ovat mökillä meidän kanssa. Jos kaikki eivät mahdu mukaan, Herra Possu on kuitenkin tärkein heistä. Kaikki possut eivät mahtuneet eilen mukaan mummulaan viettämään joulua, joten tämä isoin possu oli tottakai mukana. On ne vaan niin rakkaita pikkusiskolle. 

2 kommenttia:

  1. Apua miten ihania kuvia! :) Tähän on niin helppo samaistua! Mullakin on muksuna ollu tärkeät pehmot, jotka kulki joka paikkaan mukana ja hätä tuli, jos hukku. Nykyäänkin on tärkee nalle, jota raahaan mukanani tarvittaessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo itsellä sama homma ollut :D Hassua miten siskoni on possuihin hurahtanut, haaveilee jo omasta oikeasta minipossustaan ja kovasti :D

      Poista

Lukijat