keskiviikko 20. tammikuuta 2016

HYYTÄVÄ PAKKANEN








En ole koskaan ollut talvi-ihminen. Rakastan kesää yli kaiken, kaikki se lämpö ja värikkäät värit luonnossa ovat mieleeni. Kun voi vaan pukeutua shortseihin ja toppiin, eikä tarvitse miettiä kuinka monta villapaitaa pitää laittaa takin alle. Talvi on aina ollut mulle sellanen ei kiitos vuodenaika, koska en tykkää pimeästä, kylmästä ja liukkaudesta. Autolla ajaminen varsinkin on niin riskipeliä talvella, kun auto jatkaa vain matkaa jarrutuksista huolimatta ja ihmiset jotka eivät ymmärrä, että se auto ei välttämättä pysähdy. Aina jää se sydämen lyönti välistä, kun joku hyppää tielle katsomatta.. 

Kuitenkin, mun pää on kääntynyt tän talven aikana jostain kumman syystä. Enhän mä vieläkään välitä noista asioista mitä aikasemmin sanoin, mutta tällä hetkellä ne ei tunnu niin "kamalilta" mitä viime vuosina. Olen vain toivonut kovia pakkasia, ainakin siksi aikaa kun käyn kuvaamassa hehe. Jostain syystä olen aivan hullaantunut siihen maisemaan mitä pakkanen tekee. Ruissalossa on käyty niin monet kerrat tässä viime aikoina, etten osaa edes laskea enää. Monta kerrosta vaatetta vain päälle ja hyvä tulee!

8 kommenttia:

  1. Wau mitä kuvia! ♥ Itsekään en ole mikään suuri talven ystävä, mutta kuvaamisessa se on ehkä yksi parhaimmista vuodenajoista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♥ Oon täysin samaa mieltä sun kanssa :D

      Poista
  2. Nää kuvat on taas niiiiiin mahtavia! :O Tuo kolmanneksi viimeinen ja viimeinen ovat varsinkin aivan upeita ♥_♥ Vau.

    Ite en pysty olla pakkasessa paikallani kauhean kauaa, vaikka olisin pukeutunut kuinka lämpimästi. Vaikka mulla olisi käsineet, rukkaset, kolmet legginsit, farkut, toppahousut, kaksi pitkähihaista, villapaita, toppatakki, pipo, villasukat ja vuoratut talvikengät, niin silti olen kylmissäni, jos pakkasta on yli 20 astetta. D: Joten en edelleenkään tykkää talvesta kauheasti, muuten kuin tähtikuvien osalta... tosin tähtitaivaskin on näkynyt nyt vain kovilla pakkasilla enkä siksi ole voinut mennä sitä kuvaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos paljon!♥

      Haha, mulla on aika sama varustus aina päällä mitä sullakin :D Jostain syystä olen onnistunut paleltamaan mun sormet, en millään ole löytänyt hyviä käsineitä, jotka pitäis sormet lämpiminä :/ Ja joo, tähtikuvat onnistuis kyllä todella hyvin talvisin, mutta jostain syystä köllöttely sohvalla peiton alla vie voiton aina iltaisin. Päivisin on harvoin ongelmia lähteä, jos tosissaan haluan lähteä kuvaamaan, mutta ne tähdet ei silloin oikein näy :D

      Poista
  3. Aivan upeita kuvia!! Varsinkin noi sumuiset vedet on jotenkin todella upeita ! :)

    Ja oot oikeessa, pakkasen tuomat maisemat on kyllä todella kauniita, mutta mä niin kaipaan jo kesää ja sitä lämpöä ja valoa ! Huomattavasti helpompaa valokuvaaminenkin, kun on valoa :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kiia!♥

      Ja joo itsekin kaipaan jo kovasti kesää, mutta koitan silti nauttia näistä pakkaspäivistä ja kauniista maisemista. Mielummin tietenkin ottaisin kesän nyt ja heti tänne vaan :D

      Poista
  4. Wau! Mä olen melkein sanaton näistä kuvista ja tuosta sun blogin bannerista. Aivan tajuttoman upeita kuvia ja toi banneri - en ees tiiä mitä sanosin siitä? Se on täydellinen!

    http://writtenbyneea.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten ihana kommentti, kiitos ihan hirmu paljon Neea!<3

      Poista

Lukijat