maanantai 5. lokakuuta 2015

KORKEASAARESSA

Loppukesästä otettiin bussi Helsinkiin ja kohteena oli Korkeasaari. Itse olen käynyt siellä viimeksi hattivatin kokoisena, joten ei mitään muistikuvia koko paikasta. Tällä reissulla eniten mieleeni jäi varmasti ne pikkupandat ja pesukarhut, aivan ihania. 

En myöskään tiennyt, että riikinkukot juoksentelevat vapaana pitkin saarta. Upeita lintuja, mutta kyllä sitä hieman lähti kauemmas, kun kohti rupesi tulemaan. Muutamalla oli myös pienen pieniä poikasia mukana juoksentelemassa ja jostain syystä tämä poikasten toiminta ei eronnut ihmisten toiminnasta mitenkään. Yhdessä vaiheessa yksi poikasista jäi jälkeen muista ja vähän ajan päästä muu perhe olikin jo poissa näkökentästä. Pikkuinenhan sai kamalan huudon aikaiseksi ja kohta olikin jo äiti etsimässä eksynyttä poikastaan. Sama tilanne voi tapahtua kauppareissulla, kun lapsi jää ihastelemaan karkkihyllyn antimia, hassua.

Kaiken tämän väsymyksen keskellä karhukuva sai hymyn minun huulilleni ainakin, iloisen näköinen veijari. 

Ja vielä aiheeseen liittymätön asia. Jos joku tietää jotain upeita paikkoja Lapissa tai Pohjois-Norjassa, niin vinkatkaa! Ollaan lähdössä perjantaina sinnepäin. 

4 kommenttia:

 1. Oi että sä olet kyllä aivan huippu kuvaaja! Hmmm.. paikkoja lapissa? Kiivetkääpä huvikseen jonkun tunturin huipulle, vaikka Luostolle portaita pitkin!

  Hymy Hännässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisasti! Me itseasiassa mietittiinkin Luoston kansallispuistoa, mutta lopulta päädyttiin kiipeämään yhdelle tunturille Urho Kekkosen kansallispuistossa. Pistän kyllä korvan taakse tämän ensi kertaa varten :)

   Poista

Lukijat