torstai 1. lokakuuta 2015

THE EMMA DIARIES


Löytyykö The Carrie diaries -sarjan faneja täältä? Mulla ainakin nousee käsi pystyyn, jos ei kaksikin. Ekasta jaksosta lähtien olin aivan koukussa, ihailin Carrien pukeutumistyyliä ja varsinkin sitä muhkeaa tukkaa. Jäin jotenkin koukkuun myös siihen iloisuuteen, mikä Carriesta kuohusi. Tästä lähtikin jossain vaiheessa inspiraatio, että tämän haluaisin toteuttaa mallin kanssa. 

Vaikeinta oli ehkä peruukin metsästys ja jouduttiinkin valitsemaan miesten peruukki. Jossain vaiheessa meinasi epätoivo iskeä, kun tuntui että ei se millään näytä samalta, mutta loppujen lopuksi saatiin se toimimaan. Yllättävän lähelle päästiin, ainakin mun mielestä ja itse olen tyytyväinen. 

Nämä eivät toki jääneet tähän, koska asuja on vielä jäljellä. Katsotaan, koska saadaan kuvattua osa kaksi.

2 kommenttia:

 1. ahahah, vähän huippu idea! Aloin heti ensimmäisessä kuvassa katsomaan, et miten toi laukku on niin tutun näkönen. Sitte tajusin! :-D tosi hyviä kuvia, ja asut on tosi saman tyylisiä mitä Carriellakin yleensä.


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Tyylin hakemisessa oli välillä vähän vaikeuksia, kun oma pää sanoi vastaan, että ei tota ton kanssa voi pitää :D Silti ne toimii Carrien päällä :D

   Poista

Lukijat