tiistai 20. lokakuuta 2015

ZOMBIEWALK


Taas täällä! Lapin ja Norjan reissu oli aivan huikea! En voi käsittää, kuinka kaunista varsinkin Norjassa oli. Kolme päivää vietettiin rajan sillä puolen, enkä millään en olisi halunnut lähteä takaisin. Tästä kuitenkin lisää myöhemmin. Kuvia on ihan tuhoton määrä, joten reissupostauksia on luvassa ja paljon!

Nyt kuitenkin näihin pelottaviin zombeihin. Turussa järjestettiin Zombiewalk elokuun lopussa ja tottakai olin heti lähdössä, kun äidiltä kuulin asiasta. Todella moni oli panostanut ihan mielettömän hyvin asuun, mutta myös liikkeisiin ja eleisiin! Pikkusisko oli myös mukana katsomassa ja aika äkkiä piiloutui poikaystäväni selän taakse, kun zombit tykkäsit pelotella lapsia hieman enemmän. Ihan hauska oli käydä katsomassa, eikä ole ihan jokapäiväinen näky Turun keskustassa. Ehdottomasti uudestaan katsomaan, jos näitä vielä järjestetään!

4 kommenttia:

 1. Haha, just katsoin yhden Castlen jakson, joka pyöri aika lailla zombiewalkin ympärillä :D Hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Zombie walkit vaikuttaa niin kiinnostavilta!! Haluisin itekkin joskus nähdä tai jopa olla mukana! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kiinnostava, kannattaa kyllä käydä katsomassa tai mennä mukaan, jos on vaan mahollisuus :) Kesäisin niitä vissiin järjestetään, en kyllä pahemmin muista kaupungeista tiedä :D

   Poista

Lukijat