keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Bubble it Bubble it

Heiissaan! Heti alkuun kappale, josta otsikon sanat tulevat:


Viikko on lähtenyt käyntiin ihan hyvissä merkeissä. Sunnuntaina kamppailin äidinkielen esseen kanssa parisen tuntia ja lisäksi oli vielä ruotsin aine. No saatoin kyllä nettiinkin eksyä siinä hommia tehdessä, niin aikaa kului kauemmin.. Jostain syystä aina löydän itseni väärästä paikasta, kun koulutöistä on kyse. No kun kirjoitin esseen, sain maanantain äikän tunnin vapaaksi ja pääsin jo yhdeltä kotiin. Kävin kaverini kanssa kaupassa ja lopuksi otimme hesestä ateriat mukaan ja tulimme meille syömään. Kyllä hesen ateriat ovat hyviä, mutta kunhan niitä ei usein syö niin maku pysyy parempana :)


Derivaatio.. hmm.. välillä sujuu ja välillä taas ihan pihalla, että mitä pitäs tehä :D
Tiistai... Aivan järkyttävä väsymys iski koulussa, olisin voinut nukahtaa historian tunnilla. En ymmärrä miten minua edes väsytti niin paljon. Kirjan tekstikin meni kaksinkertaiseksi lukiessa. Ja sitten meillä oli vielä liikuntaa Paavo Nurmen stadionilla. Siellä sitten hyppelimme jotain ihme hyppyjä jonoissa... ja hyppyjen takia menimme kauas koulusta. Sen saman tunnin olisi pystynyt suorittamaan koulumme vieressä olevalla kentällä.. Opettajien logiikka.. No kotona olin sitten viiden maissa. Ehtisin olemaan noin puolisentuntia kotona, kunnes lähdimme kauppaan. Palattuamme katsoin hetken aikaa televisiota, pakkasin koululaukun ja mitä kello olikaan? 8 illalla! Tämä tarkoitti, että eikun nukkumaan, koska aamulla töitä ja olisi se hyvä edes saada nukuttua jonkun verran. Tiistaina postista tuli myös toinen Pringles-kaiuttimeni , tällä kertaa punainen :)


Tänään aamulla olin töissä ja sieltä sitten suuntasin kotiin pyörällä ja eikun telkkari päälle ja katsomaan boxilta Big Brotheria :D Kyllä, tiedän että aivan järjettömän älytön ohjelma, mutta on hauska seurata niitä ihmisiä ja nauraa niiden jutuille, koska välillä tuntuu ettei asukkaiden päässä liiku mitään. Ihan vaan sen takia seuraankin sitä :DD
No varttia vaille kymmenen olin koulussa motivoituneena opiskelemaan (tai sitten en) Laskin myös, että koeviikko alkaa 3 VIIKON PÄÄSTÄ!! Että mitä ihmettä!? Juurihan aloitimme vasta koulun..
Kotiin päästyäni riensin hakemaan postia ja siellä oli tilaamani suojakuoret kännykkääni! Oi että kun puhelin tuntuu paremmalta ja suojaisammalta, kun siinä on nuo kuoret. Tilasin siis huuto netistä musta-valkopilkulliset kuoret ja tykkäään! :)Tästä vielä pari kuvaa tältä päivältä:
Ja sunnuntaina yritin taiteille siskoni kynsiin jotain :D tässä lopputulos:

kynsilakat ehtivät aina vaurioitua, koska siskoni ei malta ikinä pysyä paikallaan, kunnes ne ovat kuivat.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat