lauantai 22. syyskuuta 2012

Löytöjä

Ensin aluksi nyt kiitos kaikille teille siellä ruudun toisella puolella. Teidän kommentit piristää päivää niin paljon! Välillä on niitä päiviä kun mikään ei ole hyvin ja sitten kun huomaan jonkun ihanan piristävän kommentin niin kyllä tulee aina parempi mieli ♥ 

LÖYTÖJÄ --> tein kaksi mahtavaa löytöä kirpputorilta torstaina! Löysin nimittäin hupparin ja pitkähihaisen paidan. Ja nyt kun huppariakin olen etsinyt kaupoista, mutta ei ole tullut vastaan niin nyt sain todella hyvän hupparin hintaan 1,50€!! Tuli paaaaaaaljon halvemmaksi kuin kaupasta ostettu ja kukkaronikin hymyilee. Meillä on perheeni kanssa kesäisin aina perinteenä ollut, että kierrämme Turun parhaimmat kirpputorit läpi ja tänä kesänä nuo osoittautuivat todella hyviksi, koska itse löysin todella paljon euron kahden paitoja ja vaatekaappini uudistui toden teolla. En ole ikinä löytänyt niin hyvin kirpputorilta vaatteita kuin kesällä. Ja jossain vaiheessa tässä syksyllä kierrän nuo parhaimmat vielä uudestaan. Itse tykkään kiertää enemmän kirpputoreilla kuin kaupassa, koska kirppareille vastaan voi tulla mitä vaan, siellä on halvempaa ja voi tehdä vaikka kuinka hyviä löytöjä. 

Harmaa huppari joka oli siis vain 1,50€!


Ruskea pitkähihainen paita oli vain euron! Kyllä olen tyytyväinen :)

Perjantaina kävin hakemassa seuraavan jakson koulukirjat. Päätin siirtää tuon uskonnon itsenäisen suorittamisen kolosjaksolle, koska kakkosjakso on jo ihan täynnä lukuaineita ja muutenkin pitkiä päiviä. Ostin myös ihanat kaulahuivit. Nuo ovat niiiiin ihanat kaulassa, tekisi mieli pitää niitä koko ajan, kun ne ovat niin pehmeät! Rakastuin täysin noihin ja onneksi ostin mustan ja tuommoisein oikeen vaaleen vaaleenpunasen..? En oo iha varma mikskä tota värii sanotaan :D Ja sitten ostin h&m:stä mustan peruspaidan.

Ginatrico 9,95€
heh :D


Cubus 12,90€

H&M 9,95€

Näillä mennään sitten ensjakso

Huomasin, että uus demikin oli ilmestynyt, ni lähti sekin sitte mukaani :)
Friday.. Hiukset oli hieman sähköset :D

Nyt kokeilen jos saisin aikaseks jotkut kivat kynnet. Hauskaa viikonloppua kaikille! :)


9 kommenttia:

Lukijat